Pretraži

Ana Lazarević pokazala mračnu stranu Tajlanda: „Stefan i ja smo bukvalno pobegli, jedva smo se izvukli!“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
3
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati influens par Ana Lazarević i Steafn Janković posetili su Puket, ostrvo na Tajlandu koje je poznato po noćnom provodu, pa otkrili mračnu stranu zabave na ovom ostrvu.

Ana i Janko su tokom prošle nedelje otputovali na Tajland, gde su obilazili mnogoborjne popularne destinacije i sa svojim fanovima delili fotografije koje je krasila sreća koja se videla na njima zbog ovog putovanja.

Iako je sve delovalo bajkovito, naročito nakon dejta koji je poznati par imao na 78. spratu najviše zgrade u Bangkoku, MahaNakhon, usledilo je svojevrsno razočarenje.

Naime, par je posetio živopisnu i kosmopolistku destinaciju predviđenju za prave hedoniste, ostrvo Puket, koje „nikada ne spava“. Ovo ostrvo je poznato po bogatom noćnom životu, a čini se da je za Anu i Janka ipak bilo – „previše živo“!

„E sad, da vam pokažem ovu malo mračniju stranu Puketa, blud i nemoral..hahah“, napisala je Ana, pa dodala:

„Ovako izgleda njihova ta glavna ulica, meni i Stefanu je jeziva, ali vi koji volite da partijate sigurno će vam se svideti! Meni je baš too much, teraju vas da ulazite u klubove, striptiz barove ili šta god. Ostalo je sve legalno…nema pravila“, objasnila je Ana, nakon čega je objavila jednu fotografiju iz kluba na kojoj se vide Stefan i ona, pa je u opisu napisala:

„Strašno“!

 

Nakon što su „osmotrili situaciju“ u noćnom provodu, par je odlučio da to ipak nije po njihovom ukusu, pa su brzo „pobegli“ odatle.

„To je to od mene, Stefan i ja smo bukvalno pobegli kući, jedva smo se izvukli iz ulice. Kome je zanimljivo, neka izvoli, mi smo rekli nikad više“, završila je influenserka.

Podsetimo se, samo nekoliko dana pre posete ostrvu Puket, Janko i Ana su posetili i najopasniju pijacu na svetu, a Ana je sve podelila sa svojim fanovima.

„Dobro jutro sa pijace! Da, dobro ste čuli. Ovo nije obična pijaca, već pijaca šinom, gde prolazi voz na pola sata, tezge se dižu i ljudi se sklanjaju iz crvene obeležene linije da bi usnimili voz, atkrakcija je skroz. A ovo važi za najopasniju pijacu na svetu, mi se razočarali jer ide 5 na sat“, objasnila je Ana fotografijama sa najopasnije pijace na svetu. pa zatim sa dečkom posetila i očaravajuću plutajuću pijacu.

Komentari (3)

  1. Jao jedva zivu glavu izvukli.
    Influenseri a nemaju pojma sta se desava na Tajlandu poslednjih 30 godina 😂😂😂

  2. Hahahahah sta je ovde strasno…ja vise mislim da se onaj mamlaz glupirao tamo za tik tok pa ga savatili batici za gusu da mu pokazu kako treba da se ponasa pa su zato pobegli a ne zbog ulice i barova….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence