Pretraži

Kao drugarice: Mama Anje Bla oduševila izgledom, sada je jasno od koga je influenserka nasledila lepotu (FOTO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna mlada influenserka Anja Bla već godinama uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, međutim jedan deo svog života je uspela da sačuva od javnosti.

Anja Bla potiče iz Doboja, iz Bosne i Hercegovine, a nakon što je ozbiljnije počela da se bavi influnesingom, ali i upisala višu školu, odlučila je da se preseli u Beograd.

I dok se o njenom životu u srpskoj prestonici, kao i vezi sa jutjuberom Bakom Prasetom, gotovo sve zna, Anja je retko iznosila detalje života iz rodnog grada, kao i informacije o svojoj porodici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Međutim, Anja se nedavno prisetila svog odrastanja i podelila nekoliko fotografija iz tog perioda i tom prilikom po prvi put pokazala svoju mamu, čijim izgledom je javnost ostala oduševljena.

Njena mama je poput ćerke i njene drugarice, bila u šortsu, dok je gore ponela majicu na brtele i naočare za sunce, zbog čega izgleda vrlo mladoliko, te je sada jasno na koga je povukla atraktivan izgled.

I sama Anja je istakla koliko dobro njena majka izgleda. „Realno mama izgleda bolje nego nas dve. Ovo je fazon 2016. bilo“, napisala je ona tom prilikom.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Uprkos tome što nije često pokazivala svoju porodicu na mrežama, Anja je više puta isticala kako je veoma bliska sa majkom i kako je smatra za prijateljicu. S obzirom na to da je mlada influenserka velika ljubiteljka putovanja, te da neretko posećuje egzotične destinacije, ona je otkrila i da joj društvo ponekad pravi upravo mama, kada joj to obaveze dozvoljavaju, iako je nikad nije usnimila za Instagram.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence