Pretraži

Anja Bla se priklonila najnovijem trendu! Influenserka pokazala sve atribute, OVI detalji su privukli posebnu pažnju (VIDEO)

Influence
0
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Popularna influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, okačila je snimke sa najnovijeg foto šutinga, ali je pored svog izgleda, pažnju privukla i kombinacijom koju je ponela.

Anja se na društvenim mrežama, pored veze sa popularnim jutjuberom Bakom Prasetom, proslavila i svojim izgledom, sadržajem koji je snimala u teretani pokazujući mladim devojkama kako do dođu do savršene figure, kao i provokativnim fotografijama.

I pored toga što pleni svojim izgledom, mlada influenserka se više puta našla na meti negativnih komentara upravo zbog fotki i videa koje kači na svoje društvene mreže, koji su po nekima neprimerene.

Međutim, kako je više puta istakla, ona ne mari za negativne komentare, a upravo joj je njen izgled doneo mnogobrojne saradnje i omogućio život koji danas živi.

Anja je sada podelila snimke i slike sa novog foto šutinga. Ona je najpre u crnom, a potom u crvenom kupaćem pokazala sve atribute, ali su ostali detalji njenog autifita privukli posebnu pažnju.

Influenserka je naime ponela kaubojske čizme i glomazni braon kais u „cowboy“ estetici i tako se priklonila popularnom trendu koji je nedavno osvojio društvene mreže.

Ova estetika vratila je u modu kaubojske šešire, kaiševe sa glomaznim kopčama, kaubojske čizme, rese i mnoštvo drugih modnih detalja, ali se proširila i na druge industrije poput muzičke i plesne.

Da prati trendove sada je pokazala i Anja Bla i svojim izgledom, ali i stajlingom, te je izazvala mnoštvo komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence