Pretraži

Janko se počastio novim skupocenim automobilom: Influenser pokazao detalj svoje nove mašine, komentari samo pljušte! (FOTO)

Influence
0
janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko, nakon novog doma pohvalio još jednom novinom u svom životu.

Pre nekoliko dana svi su se iznenadili kada su Janko i Ana objavili da započinju zajednički život. Nakon dve godine veze jedan od najpoznatijih influens parova odlučio se da podigne vezu na viši nivo, a nakon što su podelili slike selidbe, svima je postalo jasno da je njihova ljubav svakim danom sve jača.

Nekoliko dana oni su privlačili veliku pažnju slikama iz svog novog stana, a dok fanovi sa nestrpljenjem čekaju „stan tour“, na Jankovom Instgarmu ih je dočekalo nešto drugo.

Naime, influenser je objavio samo mali deo jednog autombila, pa je u opisu kratko napisao:

– Novi auto.

Foto: Instagram printscreeen/stefan_jankovich

Janko nije želeo da otkriva koji automobil je u pitanju, a fanovima je otkrio samo jedan detalj – far svog novog luksuznog četvorotočkaša, po kom su mnogi zaključili da je u pitanju jedan od skupocenih modela BMW-a.

Inače, Janko je jedan automobil već kupio pre 10 meseci. On je tada ispod fotografije kojojm je sve obavestio o novitetu u njegovom životu napisao:

– Toliko rada i truda je uloženo za ostvarenje ovog cilja, svaki novi korak kroz život vodjen je voljom i upornosšću. Bez ičije pomoći ostvario nešto što je za mene bilo neostvarljivo, bezbroj odricanja sa jedne ali ambicije i volje sa druge strane. Postavio sebi cilj kao odrednicu do koje zelim doci, auto iz snova završna tačka mog puta do uspeha. Uloženo je toliko psihičkog napora, znao sam sta želim i dokazao sebi da mogu. Smireno i lagano koracao u svaki novi dan sa istim ciljem, bez brze i lake zarade dokazao da se sve može sa iskrenim trudom i iskrenom željom. Svaki petrolhead će razumeti kolika je strast i želja ostvariti ovakav san i koliko je zapravo potrebno odricanja i truda doći do njega. Čak sad nakon svega mogu reći da se svaka poteškoća i sav rad i trud isplatio, bez odustajanja stigao sam do svog uspeha. Hvala svima na podršci svih ovih 6 godina rada.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Izgleda da se njegov rad još uvek isplaćuje i da Janko sve više raste, a po svemu sudeći on razmišlja o prodaji svog starog automobila kako bi ga zamenio novim.

Jedan od fanova na Instagramu ga je upitao kakvo mu je mišljenje o Audi-u, na šta je on odgovorio:

– Kida auto, bar meni A3, uložio sam dosta, stavio ga na oglasima. Glupe ponude i neću da ga prodajem (poklanjam) – napisao je on, pa ododao – Izašao me 20k, mogu da ga prodam za 14 – istakako je on čime je jasno naglasio da ipak proadje stari auto.

Foto: Instagram printscreeen/stefan_jankovich

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence