Pretraži

„Plače mi se“: Anna Lazarević organizovala žurku useljenje, pa otkrila kako je sve krenulo po zlu (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Popularni influenserski par Anna Lazarević i Stefan Janković poznatiji kao Janko, nedavno su otpočeli zajednički život, a po svemu sudeći mlada influenserka se polako navikava na ulogu domaćice.

Prema mišljenju fanova, Anna i Stefan važe za jedan od najskladnijih mlađih parova na sceni, a pre nekoliko dana oni su otkrili da su se odlučili na zajednički život nakon dve godine veze. Lepe vesti su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, koji sada sa nestrpljenjem iščekuju da im par pokaže njihov novi dom.

Pre pokazivanja stana svojim vernim fanovima, Anna je odlučila da najpre ugosti svoje najbolje prijatelje. Poznato je da su joj neki od najboljih prijatelja upravo kolege influenseri Lea Stanković i Cale, te ih je ona pozvala na useljenje i gledanje prve polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“.

Ipak njene pripreme za ovo veče nisu protekle glatko, s obzirom na to da kako je sama istakla nije poslovima u kuhinji.

„Dolaze mi prijatelji da gledamo Beoviziju i ja se napravim pametna da ja nešto spremim i izgori mi naravno, naravno. Zato palačinke top, stižu“, rekla je ona pa dodala „Plače mi se, nema veze“, uz snimak zagorelog hleba koji je pokušala da spremi.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Lea i Cale su takođe usnimili mladu influenserku u kuhinji kada su došli i preneli atmosferu, a Anna je potom prebacila drugarici što ona nije došla da joj napravi palačinke, s obzirom na to da je stručnjak za njih.

„Jednom u životu dođemo mi kod tebe na palačinke, lepo… Ovo je tvoj stan, zvala si nas na useljenje. Stigli kod Anne na useljenje, baš nas je genijalno dočekala“, rekla je Lea.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Posle nekog vremena ona je ipak pohvalila drugaricu i pokazala šta im je sve pripremila kako bi uživali u ovoj večeri.

„Nisam verovala da ću ovo reći jer kad smo došli bilo je katastrofa, ali Ančika se stvarno potrudila i iskreno me je oduševila. Ocena od 1 do 10, 9“, navela je ona na kraju.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence