Pretraži

„Biće domaćica od mene“: Anna Lazarević otkrila kako funkcioniše zajednički život sa Jankom, pa podelila vest koja će oduševiti fanove (FOTO)

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Anna Lazarević podelila je detalje zajedničkog života koji je nedavno otpočela sa svojim dugogodišnjim dečkom, jutjuberom Stefanom Jankovićem Jankom.

Nakon dve godine veze, popularni par se odlučio na veliki korak, te su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelili da počinju zajedno da žive.

Anna je još pre nekoliko meseci otkrila da planira da se preseli od mame i osamostali, a kako je tada istakla zaejdnički život je nešto o čemu je pričala sa Stefanom, ali par u tom trenutku nije bio siguran u to da li im je ovo sledeći korak u vezi.

Međutim, oni su po svemu sudeći zaključili da je ovo prava odluka, te su pre nekoliko dana podelili fotke njihove selidbe, Stefan najpre iz njihovog novog stana ispunjenog stvarima i kesama, a potom i Anna iz svoje stare sobe u kojoj je vladao potpuni haos zbog preseljenja.

Sada je mlada influenserka podelila kako se snašla u kućnim poslovima i šta o tome misli njen dečko.

„Kaže Stefan, biće domaćica od tebe hahah“, našalila se Anna uz sliku opranih sudova.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

U stanu poznatog para još uvek nije sve završeno, te su oni trenutno zauzeti dogovaranjem sa majstorima i radovima, a influenserka je najavila da će ubrzo pokazati svojim pratiocima njihov novi dom, što oni sa nestrpljenjem očekuju.

Umirem, danas su nam majstori ceo dan u kući, uskoro video našeg novog doma“, napisala je ona.

anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence