Pretraži

JANA DAČOVIĆ OD SLUČAJNE PROLAZNICE U NJUJORKU DOBILA POKLON! Influenserka oduševljena: „Nadam se da će joj karma doneti nešto dobro…“

Influence
1
Foto:Printscreen/Instagram:janadacovic

Poznata influenserka Jana Dačović i njen dečko i influenser Muđa otputovali su u Njujork, pa su od slučajne prolaznice dobili poklon koji je Janu apsolutno oduševio.

Influenseri Jana i Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa, u vezi su već dugi niz godina, a ovaj par često putuje i sa svojim pratiocima, kojih ima na stotine hiljada, redovno preko društvenih mreža dele doživljaje sa svojih putoavnja. Oni su bili na dosta prelepih destinacija, a pre manje od tri nedelje su došli iz Beča. Influenseri su tom prilikom sa svojim pratiocima delili doživljaje iz ovog grada u srcu Evrope, a sada su na red došle objave iz Njujorka.

Oni su u Njujorku krenuli sa obilaskom znamenitosti, pa su tom prilikom od devojke na koju su slučajno naleteli dobili mafine, što je Janu jako obradovalo.

– Dobili smo neke mafine od random devojke jer je ulazila u MET muzej i nisu joj dali da ih ponese! Nadam se ća joj karma doneti nešto dobro jer mi se baš jelo nešto slatko tada – objavila je ona, pa otkrila da su ona i Muđa rešili pošalju razglednice na svoju kućnu adresu.

JANA DAČOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/janadacovic

– Napisali smo razglednice koje ćemo da pošaljemo za Srbiju na našu adresu, šta mislite da li će ikada stići?! – upitala je influenserka svoje fanove, a oni sa iščekivanjem čekaju da vide kako će se ovaj par provestina na ovom putovanju.

Foto: Instagram printscreen/janadacovic

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence