Pretraži

„Ja sam se zgranuo šta mi je rekla!“ Baka Prase kontaktirao Jelenu Đoković, pa ostao razočaran odgovorom! (VIDEO)

Influence
11
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase otkrio je da je jednom prilikom kontaktirao Jelenu Đoković kako bi snimio video klip sa Novakom Đokovićem, a potom je i pročitao svojim pratiocima šta mu je Jelena odgovorila nakon što joj je izneo svoju ideju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Baka Prase svojim objavama ne prestaje da privlači pažnju korisnika interneta, a da je jedan od najgledanijih i najpopularnijih jutjubera sa naših prostora, dokazuju i cifre koje beleže njegovi videi na Youtube-u – na svom Jutjub kanalu Bogdan ima čak 2,3 miliona pratilaca, a nijedan njegov video klip nema ispod milion pregleda.

Na Tiktoku se svakodnevno može naići na isečke iz Bakinih lajv strimova, a među njima se istakao jedan u kom je Baka spomenuo Jelenu i Novaka Đokovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Naime, Baka je jednom prilikom kontaktirao Jelenu kako bi snimio video sa Novakom Đokovićem, a na lajv strimu je tada otkrio i kako je tekla konverzacija sa Đokovićevom suprugom Jelenom.

“Bio je u Srbiji i ja ne mogu da dođem do Đokovića, ali pošaljem poruku njegovoj ženi da pitam kao da li možemo da se slikamo Novak i ja, biće fora, jer kao on je prvi na svetu, ja sam prvi na Balkanu i da napravimo foru kao da smo prvi Srbi najjači, nikakva nacionalistička priča da se razumemo, nego bukvalno forica’‘ započeo je Bogdan, pa onda otkrio i šta je Jelena rekla:

“Ja sam se zgranuo šta mi je rekla slušaj: “Hahaha, blesav si. Slušaj, u kratkim crtama – jesi najbolji jutjuber, bravo! To je ogromna stvar i čestitam ti od srca, izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti kojima se ističeš se stavrno ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari na malo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi ipak idemo drugim putem i to ne znači da to što radiš ne donosi rezultate“, ispričao je Bogdan na svom strimu.


BONUS VIDEO:

Komentari (11)

  1. Sramota je što taj Baka Prase postoji. Štetočinski uticaj na našu decu je jedino po čemu će ostati upamćen.

  2. E neka te i oladila. Sam sebi fabrikuje preglede pa neka i smisli drugu „foricu“. Balvan.

  3. Ona da nekom drži slovo? Živi u hiljade m2 po svetu, kupuje samo najbolje sve, jede samo najskuplje…Baku praseta ne podnosim zbog vulgarnosti ali njih dvoje ( gospodja i Baka prase) su 2 strane istog novčića

  4. Pohvalila ga je za ono što radi i rekla da nije u njegovom fazonu. Objavljivanjem njenog odgovora dokazao da je bila u pravu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence