Pretraži

Porodična idila: Ljuba Perućica podelio retke fotografije sa naslednikom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Ljuba Perućica i voditeljka Katarina Kolozeus podelili su intimne trenutke iz porodičnog doma.

Početkom novembra prošle godine poznati par se ostvario u ulozi roditelja po prvi put. Njihova porodica postala je bogatija za jednog dečaka, ipak oni detalje privatnog života ne dele toliko često na društvenim mrežama, te pratioci retko imaju priliku da uživaju u njihovim porodičnim trenucima.

Nedavno je Ljuba podelio traumatičnu situaciju sa početka Katarinine trudnoće, a par je bio zabrinut za zdravlje bebe i voditeljke zbog terapije koju je primala ne znajući da je u drugom stanju. Ona je, naime, operisala beningni tumor, a kako par nije znao da očekuje bebu, Katarina je primala propisanu terapiju jakih lekova.

Na sreću, sve se dobro završilo, te oni sada uživaju kraj svog sina, a Ljuba je podelio neke od retkih fotografija iz porodičnog doma.

Pevač je prvo snimio svoju suprugu kako se mazi sa bebom, a ponosni tata je sa ljubavlju zabeležio celu situaciju.

Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

On je potom okačio i svoju sliku sa naslednikom, tačnije pokazao kako se tata i sin uklapaju. Njih dvojica su poneli iste cipele, popularne espadrile, te je evidentno da vode računa o stilu njihovog mezimca.

Foto: Instagram printscreen/ljubaperucica

Nedavno je Katarina progovorila o roditeljstvu, pa je između ostalog rekla da smatra kako će Ljuba biti strožiji roditelj, a da je ona već slaba na sina.

“ Mislim da je Ljuba dobar tata, ali i da će biti strogi roditelj, a ja onaj popustljiviji. Iako su svi mislili drugačije, kao i ja jer volim da zavodim red i da bude sve po mom. Kada je mališa u pitanju, ja sam ta koja skače i već vidim da ću sve da mu popustim, jer kad sam ugledala sina, znala sam da sam „nadrljala“. Ljuba nas može spasiti da nam bude autoritet, inače smo u problemu“, rekla je ona, prenosi „24sedam“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz