Pretraži

„Ja sam prvi ofarbani muškarac u porodičnom stablu“: Lazar Filipović napravio promenu i pokazao potpuno novi imidž (FOTO)

Influence
0
lazar filipović
Foto: Instagram printscreen/lazarfilipovicc

Influesner Lazar Filipović se pohvalio svojim pratiocima na Instagramu novom bojom kose, pa se uputio u provod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

Lazar se na društvenoj mreži TikTok proslavio svojim bjuti savetima, a vrlo brzo je počeo da sa svojim pratiocima priča i o psihologiji, društvu i prihvatanju sebe. Zbog svog sadržaja on je stekao verne fanove, sa kojim gotovo svakodnevno deli brojne detalje iz svog privatnog života.

Zbog svojih bjuti saveta neretko prazni rafove u radnjama, budući da svi proizvodi koje on preporuči budu rasprodati u rekordnom roku, što svedoči o uticaju koji ima na svoju publiku, ali i tome da uvek ima zanimljive i korisne savete i preporuke kada je nega lepote u pitanju.

Ovog puta Lazar je pričao o tome kako želi da posvetli kosu, pa je pokušavao na prirodan način sprejem koji je kupio u jednoj kozmetičkoj prodavnici.

Međutim, pošto sprej ne može u potpunosti da je posvetli, Lazar se odlučio na potez farbanja, a sve je to podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

On je objavio niz storija na svom Instagram profilu i rečima “Hello there“ se pohvalio novom bojom kose na koju je očigledno Lazar jako ponosan i srećan što je konačno ima.

Nakon ovih fotografija usledio je i Instagram stori kojim je zasmejao sve uz reči “Ja kad shvatim da sam prvi farbani muškarac u mom porodičnom stablu“.

Foto:Prinstcreen/Instagram:lazarfilipovicc

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence