Pretraži

Teya Dora rame uz rame sa Novakom Đokovićem i Nikolom Jokićem: Pevačica dobila nagradu za najboljeg ambasadora Srbije u svetu

News
0
Foto: Instagram printscreen/iamteyadora

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Teya Dora dobila je prestižnu nagradu za najboljeg ambasadora Srbije u svetu zbog svojih postignuća u 2023. godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Naša ovogodišnja evrovizijska predstavnica Teya Dora uveliko se priprema za svoj veliki nastup u Švedskoj. Nije tajna da je upravo ona jedan od favorita, što zbog svoje pesme “Ramonda“ koja je opčinila mnoge, ali i zbog svog velikog hita “Džanum“ koji je bio u vrhu top lista Spotifaja.

Zbog uspeha svoje muzike, Teya Dora se našla kao jedna od nominovanih za nagradu “3,2,1-Srbija“, a pored nje na ovoj listi su bili i Miloš Biković, ali i košarkaš Nikola Jokić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Istu nagradu je prošle godine dobio naš proslavljeni teniser Novak Đoković zbog svojih sportskih uspeha koje niže svakodnevno.

Prisetimo se, Evrovizija će i ove godine se sastojati iz dve polufinalne večeri i jednog finala. Polufinale će se održati 7. i 9. maja, a veliko finale će biti u subotu 11. maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Teodora je na svom Instagram profilu obavestila pratioce da će nastupiti prve polufinalne večeri 7. maja i to pod rednim brojem 2.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News