Pretraži

Intimna večera u porodičnom domu: Luna Đogani otkrila kako je dočekala rođendan, Marko Miljković čestitkom raznežio sve

Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Luna Đogani danas proslavlja svoj 28. rođendan, te su ovim povodom usledili brojne čestitke njoj bliskih ljudi.

Luna je pod budnim okom javnosti još od destinjstva, s obzirom na to da je ćerka nekada najpopularnijeg dens para 90tih Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Zanimljivo je da je influenserka rođena baš na 8. mart, koji se tradicionalno proslavlja kao Dan žena, te je Anabela više puta isticala kako lepši poklon nije mogla da dobije baš na ovaj dan.

Influenserka je danas i sama ostvarena žena i majka, a ona i njen suprug Marko Miljković već više od 5 godina uživaju u skladnoj ljubavi iz koje su dobili dve devojčice.

S obzirom na to da je zatrpana obavezama oko posla, kuće i dece, Lunin doček rođendana ove godine je nešto mirniji. Ona je, naime, pokazala kako uživa u mirnoj večeri sa suprugom kod kuće. Miljkovići su poručili hranu, a očigledno je da Luna i dalje vodi računa o ishrani kako bi dovela svoju liniju do savršenstva nakon porođaja, te se ona odlučila za biftek, pirinač i salatu.

„Za rođendan samo najbolje“, dodala je ona uz fotku.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Posle ponoći, na društvenim mrežama su usledile i čestitke njene porodice i najbližih prijatelja, a posebnu pažnju je privukla ona od njenog supruga i rođene sestre.

Marko je okačio njihovu sliku sa veridbe i kratko joj poručio „Oko srećan rođendan“, što je njegov nadimak za Lunu.

Njena sestra Nina Đogani je podelila njihove fotografije iz detinjstva i obratila joj se emotivnim rečima.

„Mojoj svetlijoj verziji želim najlepši rođendan do sad, da ga proslaviš sa svima nama onako kako dolikuje. Stara si seko majke mi, juče si imala 19 kao ja. Volim te najviše i zauvek, nek ti je sa srećom dok ne porastu Miljkovićke“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence