Pretraži

„Što ja nemam takvog muža“: Marko Miljković iznenadio Lunu posebnim poklonom, influenserka nije mogla da sakrije sreću (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Influenserka Luna Đogani pohvalila se rođendanskim poklonom koji je dobila od svog supruga Marka Miljkovića.

Luna je proslavila svoj 28. rođendan pre gotovo dve nedelje u krugu porodice i prijatelja, a iako su ona i njen suprug na neobičan način dočekali ovaj važan dan, sama proslava je bila napravljena u njihovom domu u velikom stilu, a influenserka je istakla da joj je ovo bila jedna od najlepših proslava u životu.

Ono što je zanimalo gotovo sve njene pratioce jeste šta je to Luna dobila od supruga, a ona je sada otkrila da je njen poklon stigao sa malim zakašnjenjem.

„Stigao mi je napokon poklon od mog muža koji mi je poručio za rođendan. Sad ću da vam pokažem kako je ovo lepo“, rekla je Luna, pa pokazala torbicu i otkrila zašto se odlučila baš za ovaj model: „Svidela mi se jako ova jer mi ide uz čizme koje sam uzela. Vidite kako je lepa i slatka, teksas, nešto mi se u poslednje vreme sviđa da nosim teksas.“

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Influenserka je potom pokazala i čizme koje je dobila u paru sa torbicom dok je Marko iz pozadine dobacivao kroz osmeh. „Što i ja nemam takvog muža da mi kupuje šta mi se svidi“, našalio se on, nakon čega mu se Luna zahvalila poljupcem.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz