Pretraži

„Vi i dalje samo mene pratite i gledate“: Baka Prase se pohvalio novim uspehom, pa se obratio fanovima

Influence
0
baka prase
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pohvalio se novim uspehom na Instagrmu, pa uputio poruku svojim pratiocima.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već godinama je jedan od najpoznatijih jutjubera na našoj sceni. On je jutjubom počeo da se bavi kroz gejming – pvo je snimao sebe kako igra igrice, a nakon toga je sve češće počeo da objavljuje zanimljive klipove kojima je osvojio veliku naklonost fanova.

On je bio drugi jutjuber kod nas koji je došao do milion pratilaca na jutjubu, a od tada samo nastavlja da niže svoje uspehe. Danas njegov kanal prati preko 2 miliona ljudi, a njegovi videi velikom brzinom dobijaju ogroman broj pregleda, a ni na Instagramu ne zaostaje sa ovom brojkom.

Sada se Baka pohvalio novim uspehom na društvenim mrežeama pa uputio poruku svojim pratiocima.

– U Novoj godini vi i dalje samo mene pratite i gledate – napisao je Bogdan pokazujući da njegova fotografija sa Anjom Bla, koju je postavio na svojoj priči, broji preko 400 hiljada pregleda.

Nakon ovoga, on je dodao:

– Svaki klip 1 milion i više pregleda, 6 godina na vrhu i ne usporavamo – poručio je Baka.

Po ovome zasigurno možemo zaključiti do od ovog influesnera možemo dosta toga očekivati i u narednom periodu, a ovih dana njegovi pratioci očekuju još nešto.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Naime, on juče je najavio jedan video, koji sada pratioci sa nestrpljenjem iščekuju.

– Uskoro ide jedan prelep video u kom je najveće iznenađenje koje sam do sada priredio Anji – napisao je on, pa u potpunosti zaintrigirao pratioce koji se sada pitaju o čemu je reč.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence