Pretraži

Anja Bla i Baka Prase ponovo zajedno! Influenser otkrio da joj je priredio najveće iznenađenje do sada, svi se pitaju o čemu je reč

Influence
4
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Naša influenserka Anja Bla je otputovala na Maltu nakon što se 20 dana nije videla sa svojim dečkom, influenserom Bakom Prasetom.

Anja Bla i Baka Prase već četiri godine su u vezi čiji razvoj prate hiljade fanova koji pomno posmatraju sve što njih dvoje postave na društvenim mrežama. Iako oni na Instagramu i Jutjubu  postavljajući raličit sadržaj, jer je Anjin kanal posvećen vežbanju i zdravom životu, a Baka je najveću popularnost stekao zahvaljujući igricama, publika ipak najviše voli njihove zajedničke objave.

Kako se nedavno Baka Prase privremeno preselio na Maltu, njih dvoje su bili odvojeni 20 dana, pa je sve oduševilo kada su videli da je ovaj par ponovo na okupu.

Naime, prvo je jednom Anja pre nekoliko dana najavila da odlazi na putovanje:

– A sutra konačno idem na Maltu, nismo se videli 20 dana – napisala je ona, a potom su počele njihove zajedničke slike na kojima se vidi da se par ne odvaja.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Juče je Baka čak sve oduševio jednom objavom kojom je najavio novi video i veliko iznenađenje:

– Uskoro ide jedan prelep video u kom je najveće iznenađenje koje sam do sada priredio Anji – napisao je on, pa u potpunosti zaintrigirao pratioce koji se sada pitaju o čemu je reč.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Podsetimo se, ovaj par se krajem prethodne godine uselio u novi luksuzni stan od 2 miliona evra, čime su privukli još veću pažnju nego inače.

Komentari (4)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence