Pretraži

DŽENI MARTIN POKAZALA NA ŠTA JE SPREMNA ZBOG LJUBAVI: Influenserka sa suprugom otputovala na Tenerife, pa ispunila njegovu veliku želju!

Influence
1
dženi martin, uroš jovčić
Screenshot: Instagram/ jenniimartin

Influenserka Dženi Martin i njen suprug, poznati glumac Uroš Jovčić, otputovali su na Tenerife gde su posetili vulkan Teide, a Dženi je utiske sa ovog izleta podelila sa svojim fanovima na Instagramu. 

Dženi i Uroš su u srećnoj vezi već više od deset godina, a upoznali su se na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“, koje se odigralo upravo na Tenerifima. Influenserka je inače poreklom sa ovog ostrva, a ulogu u pomenutom filmu je dobila kada je imala svega 15 godina. Upravo tada upoznala je i Uroša koji je bio deo glavne postave u filmu, a koji je tada imao 21 godinu.

Njihov odonos je kasnije presrastao u ljubav, nakon čega je pre dve godine došao i brak, a pre nekoliko meseci ovaj par je dobio i prvo dete, sina Olivera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Njih dvoje žive u Srbiji, ali redovno posećuju Tenerife, i obilaze Španiju, međutim do sada Uroš nikada nije posetio Teide, vulkan koji se nalazi na Tenerifima, a sada mu je Dženi ispunila tu želu, pa je o svemu obavestila svoje pratioce na Instagramu.

– Došli smo prvi put u Teide, bukvalno, Uroš je bio ovde nekih desetak puta, na Tenerifima i nikad se nije desilo da smo došli u Teide. Bukvalno, ja mislim da ću da padnem ovde, znači šta ja radim zbog ljubavi, to nije normalno – započela je Dženi dok je pokušavala da balansira na kamenitom tlu ovog vulkana, pa se njenom vlogu pridružio i Uroš.

– Jesi li rekla ljudima šta je Teide? – zapitao ju je Uroš, na šta ga je ona zamolila da on objasni.

Teide je vulkan jedan koji se nalazi na sredini ostrva. To je najviši vrh u Španiji i drugi u Africi, zato što je blizu Afrike, i broj osam u Evropi. Aktivan je vulkan, a najveću erupciju je imao pre sto i nešto godina, kada je 92 dana ispuštao vatru i posle dve godine posle toga su bili zamljotresi i pet kilometara okolo je sve posle pokriveno bilo – objasnili su oni zajedničkim snagama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Par je očigledno i više nego uživao na 3,715 metara nadmorkse visine, planinarći na ovom akmenitom tlu. Na svom Instagrmu Dženi je postavila slike, na kojima se vidi da je njima prelepo u ovim toplim krajevima u koje su pobegli od snega.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence