Pretraži

OVAKO JE IZGLEDAO POČETAK NJIHOVE LJUBAVI: Dženi Martin se prisetila upoznavanja sa našim poznatim glumcem pre 13 godina! (VIDEO)

Influence
2
dženi martin, uroš jovčić
Screenshot: Instagram/ jenniimartin

Influenserka Dženi Martin prisetila se početka ljubavi sa glumcem Urošem Jovčićem.

Dženi i Uroš upoznali su se na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“!, koje se odigralo na Tenerifima. Dženi je poreklom sa ovih ostrva, te je u pomenutom filmu dobila epizodnu ulogu, ali i mnogo više od toga, kako je vreme pokazalo.

S obzirom na to da je Dženi u trenutku upoznavanja imala samo 15 godina, a Uroš 21, njihov odnos je u početku bio potpuno platonski, da bi s vremenom prerastao u pravu ljubav. Oni su i nakon snimanja ostali u kontaktu, iako su živeli u dve različite države. Posle izvesnog vremena, razdvojenost je postala neizdrživa, te je ona odlučila da se preseli u Srbiju.

Par je otpočeo zajednički život, i dok je Uroš gradio svoju glumačku karijeru, Dženi se okrenula Jutjubu, a potom i influensingu i stekla vernu bazu fanova koji su pratili njene dogodovštine, snalaženje u Srbiji i učenje jezika.

Nakon dugogodišnje veze, Dženi Martin i Uroš su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom 2021. godine, a početkom leta prošle godine, oni su se po prvi put ostvarili i u ulozi roditelja kada se rodio njihov sin Oliver.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Sada, mlada mama i influenserka se prisetila prvog susreta sa glumcem koji se odigrao pre neverovatnih 13 godina. Ona je najpre objavila njihovu prvu fotografiju nastalu na setu pomenutog filma, a potom je podelila i sliku srećne tročlane porodice koju oni danas predstavljaju.

@jenniimartin years ❤️👨‍👩‍👦 #tiktoksrbija #couple #trending ♬ original sound – zuzik ⸆⸉

Njen video klip raznežio je mnoge, te sada na TikToku broji više od pola miliona pregleda i gotovo 50 hiljada lajkova.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence