Pretraži

„SADA MI JE BILO NAJTEŽE“: Dženi Martin upoznala sina sa porodicom u Španiji, pa priznala koja stvar ju je izbacila iz takta

Influence
1
dženi martin
Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Influenserka Dženi Martin pre nekoliko dana posetila je rodne Tenerife, zajedno sa svojim suprugom, glumcem Urošem Jovičićem i sinom Oliverom, a sada je sa  pratiocima na Instgramu podelila svoja iskustva sa ovog putovanja.

Dženi i Uroš su u srećnoj vezi već više od deset godina, a upoznali su se na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“, koje se odigralo upravo na Tenerifima. Iako je njihov odnos započeo kao prijateljstvo, oni su se zaljubili i započeli vezu. Ovaj par se pre dve godine venčao, a pre nekoliko meseci dobili su prvo dete, sina Olivera.

Njih troje žive u Srbiji, ali Dženi uvek voli da poseti rodnu Španiju, a sada je na to putovanje po prvi put povela sina Olivera koji se upoznao sa celom njenom porodicom, pa je influenserka, koja redavno dešavnja iz svog života deli sa svojim pratiocima na Instagramu, i sada je podelila svoja iskustva.

Dženi je prvo pratiocima objasnila kako se juče vratila sa Tenerifa, pa otkrila kako se tamo provela.

– Bilo mi je prelepo, uživali smo, Oliver je upoznao celu moju porodicu – rekla je ona i dodala:

– Toliko mi je bilo nekako teško da se vratim! Moram da kažem da, naravno, svaki put je teško, ali sad sa detetom i mojom porodicom, nekako sad mi je bilo najteže, ali eto sad sam kući, lep je dan i vraćam se svojoj rutini.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Nakon ovoga otkrila je i da njena porodica uskoro dolazi u Srbiju, pa je sa svojim fanova podelila šta ju je naročito iznerviralo ali i uplašilo do te mere da je imala strah da putuje do Beograda.

– Htela sam da vas pitam, da li sam ja jedina koja sama sebi u glavi pravi problem i na kraju nije ništa, bukvalno zbog gluposti – započela je Dženi i nastavila:

  • A zašto ovo pitam!? Vi ne znate koliku sam tremu imala za ovo putovanje. Ne znam zašto, ali meni preko Tiktoka krenuli su pre nekoliko dana da iskaču videi kako se ljudi deru na roditelje u avionu pošto dete plače – objasnila je ona pa priznala šta bi ona uradila u takvoj situaciji.

– Naravno, da se meni desi tako nešto, ja bih napravila skandal, pošto, prvo bih rekla ako ti smeta dete kupi svoj avion, šta da ti kažem, bukvalno beba je, ne mogu ništa da radim, ja ću da se trudim da je smirim što pre, ali ako ne mogu , šta da radim – istakla je ona, pa objasnila kakve je to strahove izazvalo kod nje:

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

– Ja sam se bukvalno tresla oko toga. Mene je Tiktok istraumirao i vi ne znate koliko sam ja bukvalno bila nervozna i imala sam tremu oko toga, i bukvalno nisam htela da se vratim u Beograd samo zbog toga. Na kraju moram da vam kažem da je sve prošlo dobro – istakla je, pa priznala da je na kraju ona bila ta koja je plakala i to zbog jakih turbulencija.

– Ja sam se plašila zbg deteta, a na kraju nije Oliver plakao, ja sam plakala – završila je ona uz osmeh.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence