Pretraži

OSLOBODILA SE VELIKOG STRAHA: Dženi Martin se otvorila pratiocima na Instagramu!

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

Dženi Martin se otvorila pratiocima na Instagramu pa otkrila sa kojim velikim strahom je odlučila da se suoči. 

Poznata influenserka Dženi Martin svakdnevno sa svojim pratiocima deli detalje iz svog života. Ona se trudi da je njeni fanovi maksimalno upoznaju, međutim, pojedini detalji o njenom životu do sada nisu bilo poznati javnosti,

Naime, Dženi živi u porodičnom domu sa svojim mužem, poznatim glumcem Urošem Jovčićem, kao i njihovim sinom, međutim, sada je rešila da fanovima otkrije da je upravo u zgradi u kojoj žive uspela da se oslobodi velikog straha.

Kako je istakla, ona je imala strah od liftova i sve donedavno nije smela da uđe u lift sama, međutim sada je odlučila da se suoči sa strahom i pokuša da ga prevaziđe.

Ona je sve ovo otkrila u opisu slike iz lift koju je postavila na svoj Instagram.

–  Svaki put manje i manje se plašim lifta! Ali samo kod nas idem sama, u ostale liftove ne ulazim sama nikako – napisala je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Za svaku pohvalu je to što je Dženi odlučila da se izbori sa ovim problemom, a verujemo da u tome nije sama i da joj je Uroš velika podrška.

Podsetimo se, ona je nedavno, na svoj 27. rođendan  postavila sliku sa suprugom gde se vide njih dvoje zagrljeni, kao i ljubav koja sija između njih, a ona je tom prilikom u opisu slike napisala:

– Moj mir, moj siguran dom, to si ti!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence