Pretraži

„Dosta više, poludeću…“: Đina Džinović podelila snimak iz porodičnog doma, pa otkrila šta je muči

Influence
1
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović otkrila je kako izgleda njena svakodnevica, ali i podelila trikove za lepotu.

Đina sve više i više privlači pažnju javnosti, naročito od objave razvoda njenih roditelja Harisa i Meline Džinović, te je svaki njen korak na društvenim mrežama pomno ispraćen.

Upravo iz ovog razloga, ona se na neko vreme povukla sa svog Instagrama, na kom je prati više od 130 hiljada ljudi, međutim nedavno se vratila svom sadržaju i gotovo svakodnevno obaveštava svoje pratioce o raznim detaljima njenog privatnog života.

Poznato je da je Đina pre nekoliko meseci otkrila da pohađa školu kako bi usavršila svoje dizajnerske sposobnosti, prilikom čega je i pokazala svoj rad, te je evidentno da je odlučila da krene maminim stopama s obzirom na to da je Melina proslavljena kreatorka.

Mlada influenserka je sada otkrila da i dalje aktivno radi i usavršava svoj talenat. Ona se snimila kod kuće sa brojnim radovima oko sebe i napisala „Dosta više, poludeću od crtanja“, međutim ona je radove na snimku prekrila, te njeni pratioci nisu imali priliku da vide modele na kojima radi.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Đina je takođe pokazala sebe u opuštenom, kućnom izdanju, sa maskom na licu, a potom dodala da joj je potrebna nova poseta kozmetičkom salonu.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Influenserka je pored noktiju, otkrila da mora da sredi trepavice, te da je izabrala jedan poseban tretman.

„I trepuške danas da sredim. Uzela sam neki tretman za trepuške, kao providna maskara dođe“, napisala je ona, a potom dodala da za guste obrve koristi poseban serum.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

  1. Mama proslavljena dizajnerka?
    Preko venčane kume Slavice poklanjala haljine holivudskim i muzičkim zvezdama, a ovde zahvaljujući mižu uvaljivala ih estradnim.
    Ne vređajte školovane i uspešne modne dizajnere kojih ima i u Beogradu i u svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence