Pretraži

Palo pomirenje: Đina Džinović nakon nekoliko meseci ponovo u NJENOM društvu (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Život Đine Džinović svakodnevno na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi. Influenserka privlači veliku pažnju svakom svojom objavom, pa samo na Instagramu ima preko 130 hiljada pratilaca. Ovog puta je iznenadila sve kada je objavila fotografiju kojom je pokazala da je došlo do pomirenja između nje i njoj drage osobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Poznata influenserka Đina Džinović u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija, a nakon svih događaja zbog kojih je njena porodica u proteklom periodu bila u centru medijske pažnje ona je postala ponovo aktivna an društvenim mrežama.

Đina Džinović svakom svojom objavom privlači veliku pažnju više od 100 hiljada ljudi koji je prate na društvenoj mreži Instagram. Ona neretko objavljuje raznovrstan sadržaj koji prikazuje njen svakodnevni život, a najviše pažnje fanova privlače njene atraktivne fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ovog puta njenim pratiocima je privukao pažnju Instagram stori koji je nagovestila da je došlo do pomirenja između nje i njoj drage osobe.

Ona je sa svojom drugaricom izašla na kafu, a prethodno nije sa njom razgovarala neko vreme, te je sada saopštila pratiocima da je došlo do pomirenja.

Foto:Printscreen7Instagram:djinadzinovic

“Kafica svakog miri“, napisala je Đina na fotografiji gde se vidi da pije kafu sa svojom prijateljicom koju je i označila.

Ni na društvenoj mreži “Iks“ nisu ostali imuni na ovaj Instagram stori, pa su započeli priču o tome ko je devojka sa kojom pije kafu kao i da li je to njena drugarica sa kojom je bila pre nerazdvojna, a sada je ponovo obnovila kontakt.

Foto:Printscreen/X

“Pomirile se bivše drugarice“, napisala je jedna od korisnica društvene mreže “Iks“, a na to se nadovezala još jedna od njih sa pitanjem “bivše?“.

Kako je jedna od njih napisala, one se nisu družile skoro godinu dana, ali sada su izgladile odnose.

Foto:Printscreen/X

“Nisu se družile neko vreme, skoro godinu dana“, napisala je jedna devojka.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence