Pretraži

KREĆE MAMINIM STOPAMA: Đina Džinović se pohvalila umećem, pa otkrila čime će se BAVITI (FOTO)

Influence
2
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada i sve popularnija influenserka Đina Džinović je odlučila da razvije svoj skriveni talent i posveti se još nečemu pored influensinga.

Poznato je da je Đina ćerka jednog od najpopularnijih pevača na našim prostorima, Harisa Džinovića, i kreatorke Meline Džinović, te su se mnogi pitali da li je nasledila talenat za umetnost od mame ili od tate.

S obzirom na to da je influenserka sve popularnija na društvenim mrežama, naročito među mlađom publikom koja pomno prati svaki njen korak, ona važi za devojku od stila i njene pratiteljke se često ugledaju na nju i traže joj modni savet.

Da je Đina Džinović odlučila da se razvija u modnom smeru i krene maminim stopama pokazala je sada na svom Instagram storiju, kada je otkrila da je odlučila da usavrši svoje dizajnerske sposobnosti i krene u školu namenjenu upravo mladim talentima.

Ona je jedan svoj dizajn sada po prvi put javno pokazala i oduševila svoje brojne pratioce koji su zaključili da je definitivno nasledila Melinin talenat.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen

Ipak, da joj mama ne daje često savete vezano za modu, otkrila je Melina nedavno na jednom prestoničkom događaju kada je priznala da se njen i ćerkin modni ukus dosta razlikuje.

„Ćerku nimalo ne savetujem u vezi sa oblačenjem Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil“, rekla je ona tom prilikom.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence