Pretraži

„BLAGO MOM DEČKU“: Đina Džinović pokazala još jedan talent, pa uputila jasnu poruku izabraniku (FOTO)

Influence
1
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Influenserka Đina Džinović ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama.

Đina sa svojih više od 100 hiljada pratilaca na Instagramu gotovo svakodnevno deli detalje svog privatnog života. Ona redovno otkriva koja mesta posećuje, sa kim se druži, a devojke se neretko ugledjau na nju i zbog njenog modnog stila.

Tako je Đina nedavno podelila „must have“ zimske komade zbog čega je ušla u kratku Internet raspravu sa Antoninom Lukić. S obzirom na to da joj je mama poznata dizajnerka, Melina Džinović, ne iznenađuje što je mlada influenserka pokazala talenat za modu i po svemu sudeći krene maminim stopama, te je otkrila da pohađa školu za dizajn kao i kako izgleda jedan od njenih radova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Ipak to nije jedini Đinin talenat, a sada je pokazala kako izgleda kada se ona nađe u kuhinji. Naime, ona je uslikala večeru koju je sama spremila, a na tanjiru se našla pasta u sosu, kao i prilog u vidu povrća. Đina je ovu fotografiju ispratila uz zanimljiv opis „Blago mom dečku“.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ljubavni život mlade influenserke više puta je bio predmet interesovanja javnosti, a čini se da je do nedavno bila u vezi sa izvesnim Andrejem, koga je vešto krila na svojim društvenim mrežama. Međutim, ona od nedavno kači statuse zbog kojih su mnogi protumačili da je Đina slobodna devojka, iako ona ovu informaciju nije zvanično potvrdila.

Sada, zbog ovakve posvete na fotografiji mnogi se pitaju da li je influenserka ponovo srećno zaljubljena.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence