Pretraži

„Da li ste spremni za zlu Barbi Afriku?“ Influenserka potpuno promenila imidž, novim izgledom šokirala fanove! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Poznata influesnerka Barbi Afrika šokriala je mnogobrojne pratioce na Instagrmu objavom na kojoj se vidi da se odlučila za potpunu promenu imidža.

Barbi Afrika je jedna od naših prvih i najpoznatijih Tiktokerki koja je među onima koji su stvorili temelje naše Tiktok scene. Upravo zbog toga fanovi prate sva dešavanja u njenom životu od kada se pojavila na društvenim mrežama.

Dve stvari su prepoznatljive odlike ove influesnerke: izvajana figura, koju ona neprestano ističe atraktivim fotografijama na svom profilu, kao i prepoznatljiv „Barbi izgled“, po uzoru na popularnu lutku.

Naime, od kada objavljuje videe na Tiktoku, Barbi je krasila plava kosa, koja nekada bila duga, nekada kratka, ali uvek u istom tonu. Međutim,  izgleda da je sada popularna influenserka rešila da promeni imidž.

Ona je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se vidi da je uradila vatreno crvene pramenove koje je isplela u duge pletenice, koji i te kako predstavljaju drastičnu promenu u njenom izgledu.

„Da li ste spremi za zlu Barbi“, napisala je ona u opisu profila, a fanovi ne prestaju da komentarišu ovu objavu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

„Volim“, „Lepo ti stoji“, „Crvenokosa lepotica“, „Zašto si toliko lepa„, bili su samo neki od komentara na račun njene novu frizure, koju je Brabi napravila za potrebe svog novog spota.

Inače, za Barbi je poznato da privlači veliku pažnju svojim izgledom, međutim fanovi su nedavno ostali zatečeni kada im je influesnerka predstavila svoju mamu Jelenu.

Naime, njena majka ima 42 godine, međutim, na snimku koji je Barbi nedavno objavila se jasno vidi da izgleda perfektno, zbog čega mnogi komentarišu da izgleda kao da je Barbina sestra, a ne majka.

Neki su tvrdili da je teško da razgraniče ko je mama a ko ćerka, dok je bilo i onih koji su komentarisali da Jelena izgleda mlađe od svoje ćerke.


BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence