Pretraži

„MAMA IZGLEDA MLAĐE OD ĆERKE“: Barbi Afrika podelila snimak sa roditeljima, komentari na račun izgleda njene majke pljušte sa svih strana! (VIDEO)

Influence
2
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Influenserka Barbi Afrika na društvenoj mreži Instagram podelila je snimak na kom igra sa roditeljima, a svi su ostali iznenađeni kada su videli njenu mamu.

Barbi Afriku na Instagramu prati skoro 400 hiljada ljudi, sa kojima svakodnevno deli objave.Ona često prati trendove i trudi se da ih „ispoštuje“, pa je sada ispratila još jedan novi trend koji vlada društvenim mrežama, pa je odlučila da snimi video kako pleše sa svojim roditeljima.

– Morala sam da odradim trend sa roditeljima – napisala je Barbi uz objavljeni snimak, međutim, osim njihove zajedničke koreografije koju su izveli pred kamerom, mnogi njeni fanovi nisu mogli, a da ne prokomentarišu izgled njene mame Jelene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Milenkovic (@jecafrika)

Naime, njena majka ima 42 godine, međutim, na snimku se jasno vidi da izgleda perfektno, zbog čega mnogi komentarišu da izgleda kao da je Barbina sestra, a ne majka.

Neki su tvrdili da je teško da razgraniče ko je mama a ko ćerka, dok je bilo i onih koji su komentarisali da Jelena izgleda mlađe od svoje ćerke.

Vama gospođo svaka čast„, „Mama izgleda mlađe od ćerke„, „Super ste“, „Mama izgleda kao da ima 20“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod objavljenog snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Neki su se čak pozabavili i matematikom, pa su izračunali da je influenserkina majka kada ju je rodila imala isto godina kao što Barbi ima sada.

Podsetimo, Barbi je nedavno na ovoj društvenoj mreži dala jedan savet mladim devojkama kada je odabir momaka u pitanju, pa je tada rekla.

– Ako niste sigurni oko nekog dečka sa kojim se viđate da li je dobar za vas ili ne, samo zapitajte sebe da li biste voleli da vaša ćerka bude sa dečkom kao kao što je on? – rekla je Barbi pa dodala:

Ako je odgovor ne, šta onda radite tu? – zaključila je influenserka tom prilikom.

Komentari (2)

  1. Barbi je osoba koja pomaže svima.Uvek mi stavi osmeh na lice .Ponosna je osoba.uvek zna šta treba i kako da nam pomogne.Kaada je tuzna uvek misli pozitivno.to je osoba ko je tu za nas.Uvek misli na druge.Sa barbinatorima se uvek druži.Pruza nam paznje.Kad nema vremena opet nas učini srećnom. TO JE OSOBA KOJA TI POMAZE I KAD NIJE TU.CUVAT JE DOBRA STAVR JER SA OVOM OSOBOM MOZES SVE POSTICI.CAK I DA VERUJES U SEBE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence