Pretraži

Da li prepoznajete popularnu manekenku? Nazivali su je srpskom Kendal Džener, a sada je devojka poznatog fudbalera podelila fotku iz detinjstva i oduševila sve (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/izzadorable

Manekenka i devojka proslavljenog fudbalera, Nemanje Radonjića, Isidora Kadijević oduševila je više od 40 hiljada svojih pratilaca jednom fotkom iz detinjstva.

Isidora veliku pažnju na društvenim mrežama privlači svojim izgledom, ali i dugogodišnjom vezom sa fudbalerom. Iako se trude da svoj odnos sačuvaju od očiju javnosti, poznato je da su oni već više od 2 godine u srećnoj ljubavi.

Zbog svog atraktivnog izgleda i posla kojim se bavi, manekenku su neretko nazivali „srpskom Kendal Džener“, te ne iznenađuje što je baš ona ukrala srce Radonjiću.

Isidora je sada odgovarala na najzanimljivija pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a s obzirom na to da joj je neko tražio da okači svoju fotku iz detinjstva, ona je to i uradila i pokupila simpatije svojih fanova.

Iako na slici ima kratku kosu i šiške, za razliku od duge braon kose po kojoj je sada prepoznatljina, na slici najviše pažnje privlače Isidorine oči i karakterističan osmeh koji se do danas nisu promenili.

Foto: Instagram printscreen/izzadorable

Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja, Nemanja Radonjić je emotivnom objavom pokazao koliko mu devojka znači, te je emotivnom objavom dao mali uvid u njihovu vezu. On je povodom njihove treće godišnjice okačio zajedničku fotografiju i jasno stavio do znanja da je ljubav između popularnog para jača nego ikada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence