Pretraži

Nemanja Radonjić emotivnom fotografijom obeležio važan datum: Fudbaler romantičnim potezom svima stavio do znanja koliko mu ONA znači! (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:izzadorable

Naš poznati fudbaler Nemanja Radonjić na Instagram profilu obeležio je trogodišnjicu veze sa svojom devojkom Isidorom, čime je raznežio mnoge pratioce.

Manekenka Isidora Kadijević i fudbaler Nemanja Radonjić su u skladnoj vezi već tri godine, a mnogi ih smatraju jednim od lepših parova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Kadijevic (@izzadorable)

Nije tajna da su mladu manekenku neretko upoređivali sa Kendal Džener zbog čega je njena modeling karijera veoma uspešna.
Oni su svoju vezu prvobitno krili od očiju javnosti, ali su ih odali komentari na društvenim mrežama nakon čega je ovaj mladi par krenuo sa objavljivanjem zajedničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isidora Kadijevic (@izzadorable)

Isidora neretko posećuje i Nemanjine utakmice gde ga bodri iz prvih redova što je bio slučaj i u Dohi kada je Srbija igrala protiv Švajcarske.

Sada je Nemanja povodom bitnog datuma za njih dvoje objavio njihovu zajedničku fotografiju uz srca, ali i opisom kojim je čestitao njihovu trogodišnjicu.

Foto:Printscreen/Instagram:n.radonjic7

“Tri godinice“, napisao je nemanja na fotografiji gde je ovaj par zagrljen dok je Isidora nasmejana, te je očigledno da njihova ljubav cveta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz