Pretraži

„Bila sam u teretani i nisam se slikala!“ Barbi Afrika se našalila na svoj račun, pa objavom nasmejala fanove

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Jedna od naših najuspešnijh tikokerki Barbi Afrika neretko kači svoje fotografije iz teretane, a novom objavom izazvala je brojne komentare fanova.

Barbi na društvenim mrežama najčešće deli savete za mlade devojke vezane za lepotu i za modu, mada se neretko na njenom Instagram nalogu mogu pronaći i momenti iz njenog privatnog života. Na njenom kanalu se često mogu naći i „opaske“ i komentri na različite teme, a ovog puta je otkrila šta misli o slikanju u teretani.

– Ljudi imam pitanje. Bila sam u teretani i nisam se slikala. Je li se sad to računa ili moram ponovo? – pitala je ona naglašivši:
Ozbiljno pitam!

Foto: Instagram printscreeen/barbiafrika

Ovo je nasmejalo mnogobrojne Barabrine fanove, baš kao i većina njenih klipova, a mnoge je oduševio i njen smisao za humor, budući da je bilo više nego jasno da se ovim komentarom našalila i na svoj račun, ali i na račun svih onih koji ne propuštaju priliku da tokom treninga naprave fotografiju za društvene mreže.

Inače, ona je jednim snimkom nedavno izneadila pratioce i to na Dan zaljubljenih, pa je tada sa njima podelila savet koji joj je dala drugarica, a koji je vezan za pronalaženje dečka.

– Rekla mi je drugarica da danas (14.2.) odem u teretanu, jer su svi koji su tamo sigurno slobodni – napisala je ona, pa prokomentarisala:

Jer bi inače bili na nekom dejtu i provodili vreme sa dragom osobom.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence