Pretraži

Kako najlakše pronaći dečka: Barbi Afrika dala savet slobodnim devojkama, pa objavom izazvala lavinu komentara

Influence
2
Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Poznata influenserka Barbi Afrika je na svom Instagram profilu sa fanovima podelila savet koji je dobila od drugarice, a koji se tiče toga kako pronaći dečka.

Barbi na društvenim mrežama najčešće deli savete za mlade devojke vezane za lepotu i za modu, mada se neretko na njenom Instagram nalogu mogu pronaći i momenti iz njenog privatnog života.

Ona s vrmena na vreme podeli svoju privatnost sa fanovima, a sada im se na njoj svojsvtven, humorističan način obratila i objasnila uz pomoć kog trika mogu da „lakše pronađu dečka“.

Naime, ona je objavila svoju fotografiju iz teretane, na kojoj se vidi njena izvajana figura, pa napisala:

– Rekla mi je drugarica da danas (14.2.) odem u teretanu, jer su svi koji su tamo sigurno slobodni – napisala je ona, pa prokomentarisala:

– Jer bi inače bili na nekom dejtu i provodili vreme sa dragom osobom – napisala je Barbi, a komentari njenih pratilaca ne prestaju da se nižu, pa dok su neki tvrdili da je ideja odlična, drugi su njenu šalu shvatili preozbiljno, pa su komentarisali da „devojke ne treba da jure muškarce“. Ipak, najviše je bilo onih koji su komentarisali Barbarin savršen izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Ovaj savet se svakako može uzeti u razmatranje, a ako ste propustili priliku ove godine, možete biti spremni za sledeću.

Inače, ona se nedavno takođe našalila na ovu temu, pa se požalila svojim fanovima zašto joj momci ne prilaze.

Kad izađem sa muškim prijateljem, pa mi momci ne prilaze, jer misle da mi je dečko! – napisala je ona u opisu klipa gde se vidi kako odguruje svog najboljeg prijatelja kog je odmah i tagovala.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence