Pretraži

„Stranci su počeli da me kopiraju“: Barbi Afrika progovorila o neverovatnoj popularnosti, pa otkrila da se mnogi influenseri ugledaju na nju

Influence
0
barbi afrika
Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Poznata influenserka Barbi Afrika progovorila je o svom sadržaju na društvenim mrežama i tom prilikom otkrila da je uzor mnogima.

Barbi Afrika je jedan od naših najpoznatijih Tiktokerki i prema njenim navodima, među prvima je koji su  na našim prostorima počeli da se bave ovom društvenom mrežom i na njoj stekli popularnost. Barbi na Tiktoku prati više od 3,7 miliona ljudi, a njena popularnost je izuzetno velika i na Instagramu, na kom detalje iz njenog privatnog života prati gotovo 800 hiljada ljudi.

Ona na TikToku svoje pratioce neretko zabavlja humorističnim klipovima i skečevima, ali često deli i savete povodom specifičnog modnog stila koji neguje.

Barbara je tokom gostovanja u „Ami G Showu“ otkrila kako su nastali neki od njenih najgledanijih klipova.

Prvi je klip koji je prikazan je jedan plesni trend koji je neko vreme bio aktuelan na TikToku, a njoj su se ispred kamere priključili njeni roditelji koji takođe često privlače pažnju javnosti, naročito njena majka koja je na društvenim mrežama takođe svom imenu dodala nadimak Afrika.

Najčešći komentar ispod pomenutog klipa tiče se upravo njene mame, a Barbarini brojni fanovi su istakli kako njena mama čak izgleda mlađe od ćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Osim ovog, prikazan je i klip u kom se influenserka našalila kako je pomešala Vojaža i Miloša Bikovića. Ona je u emisiji prokomentarisala i ovaj klip. Barbi je istakla kako su joj često pisali kako je to Biković, a ne Vojaž.

– Naravno ljudi da znam, ali ja volim tako da izbacujem te neke smešne videe.

Nakon ovoga voditelj je prokomentarisao jedan od njenih najviranijih videa, gde je napravila spisak svojih pratilaca i pikadom gađala taj spisak kako bi uz pomoć ove metode uzvratila ljubav svojim vernim fanovima i zapratila nekog od njih.

– Odštampala sam svoje pratioce, i onda koga pogodim, njega zapratim i to je toliko otišlo viralno i na Tiktoku i na Instagramu, da su i stranci počeli da me kopiraju i da me taguju i to je bukvalno moj trend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Ona je u ovoj emisiji nešto ranije i otkrila kako je dobila nadimak Barbi Afrika.

– Barbi je zato što se zovem Barbara, a Afrika to je bila neka fora sa prijateljima još pre društvenih mreža i trebalo je da budem upisana tako na fejsu tri meseca, ali su nastavili da me zovu tako i jednostavno ne bih ni znala da izaberem sebi umetničko ime, možda bih bila samo Barbara – istakla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence