Pretraži

Kako je Barbi Afrika dobila nadimak: Influenserka otkrila šta se krije iza njenog umetničkog imena, pa iznela nepoznate detalje sa početka karijere

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Barbi Afrika važi za jednu od najpopularnijih tiktokerki sa naših prostora koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 3 i po miliona ljudi.

Barbara je bila i jedna od prvih influensera koja je počela da se ozbiljno bavi TikTokom. Ipak pre početka karijere na ovoj društvenoj mreži, ona se poput mnogih njenih kolega našla najpre na Jutjubu, na kom je najčešće snimala vlogove.

Kako je sada otkrila, Barbi se mrežama bavi još od svoje 13. godine, a kako je sve počelo kao i zašto je prati toliki broj ljudi iznela je u emisiji „Ami G Show“.

„Snimam za društvene mreže od svoje 13. godine i stvarno volim to što radim. Snimam po 10 videa dnevno i nekako vidim šta mi prolazi, šta mi ne prolazi, to što prolazi nastavljam da snimam. Ne volim vređanja, stvarno to ne gotivim niti se svađam ovako privatno sa nekim. Ja sam krenula prvo da snimam za Jutjub, pošto sam glumila u Narodnom pozorištu u Nišu, pa sam snimala vlogove sa predstava, bavila sam se plesom 10 godina, pa sam snimala i tome i više takav sadržaj mogu da očekuju kod mene“, bila je iskrena ona.

S obzirom na to da je za sebe izabrala neobično umetničko ime, mnogi se često pitaju kako je došlo do nadimka Barbi Afrika, te je influenserka sada ispričala i kako je došla do njega.

„Barbi je zato što se zovem Barbara, a Afrika to je bila neka fora sa prijateljima još pre društvenih mreža i trebalo je da budem upisana tako na fejsu tri meseca, ali su nastavili da me zovu tako i jednostavno ne bih ni znala da izaberem sebi umetničko ime, možda bih bila samo Barbara“, otkrila je tiktokerka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Poznato je i da se pevačica Sandra Afrika predstavlja ovim nadimkom, ali kako je sama Barbara istakla između njih dve ne postoji animozitet.

„Mi smo se tu negde u isto vreme upisale Afrika, ali ne, nema negative. Mi smo zajedno i snimale tiktokove tako da smo super.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence