Pretraži

„BEKI, VREME JE DA UŽIVAŠ U ŽIVOTU“: Pas kog su napustile Fitnes Bliznakinje konačno pronašao dom! (VIDEO)

Influence
1
fitnes bliznakinje
Foto:Printscreen/Instagram:fitness.bliznakinje

Pas koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što su ga influenserke Fitnes bliznakinje ostavile u Nikolinom azilu, konačno je udomljen.

Nedavno se na društvenim mrežama digla velika prašina kada su influenserke Natalija i Julija, na društvenim mrežama poznatije kao Fitnes bliznakinje,  psa kog su prethodno udomile, ostavile u azilu kod Nikole koji već godinama udomljava lutalice i napuštene pse. Razlog ostavljanja Bekija u Nikolinom azilu kako su one navele je nedostatak vrmemena koje bi trebalo da posvete psu.

Ovaj postupak je naišao na veliki broj negativnih komentara i osuda na društvenim mrežama. Mnogi poznati influenseri su „isprozivali“ Fitnes bliznakinje zbog ovoga. Sada je, međutim, Beki konačno pronašao svoj dom, što je izazvalo oduševljenje kod mnogih.

Jedan dečko, putem TikToka obavestio je fanove da je Beki sada konačno srećan pas koji će uvek imati „krov nad glavom“.

 

@sasalasazimnicaBeki sa Salaša, dobro došao u svoj novi dom! Obećavam da te nikada nećemo napustiti. &lt3♬ original sound – Sa salaša I Domaća Hrana

– Nijedan pas ne zaslužuje da bude spašen sa ulice, pa odbačen na najsuroviji mogući način. Baš takva sudbina je nažalost snašla jednog psa. Pre nego što sam krenuo u Srbobran u azil, razmišljao sam da li postoji neko bolje mesto za život jednog psa od jednog vojvođanskog salaša. Svež vazduh, ogromno dvorište, a kad dođe zima pa naravno da će biti mesta pored naložene peći. Nažalost, pored mog psa Lea sada ima mesta – poručio je on.

– Do skoro je Lara bila sama sa njim i stvarno zašto su tako kratko sa nama? Leo sada ćeš imati vernog druga ne sumnjam da ćeš mu pokazati baš baš svaki kutak salaša. A ti, Beki, dobro došao u svoj novi dom. Sudbina ti do sad nije išla na ruku, ali obećavam ti ovde si siguran i ja te nikada neću napustiti. Nisam siguran da li si nekada jeo domaću šunku? Beki sa Salaša, vreme je da konačno uživaš u životu – rekao je on.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence