Pretraži

BAKA PRASE DONIRAO MILION DINARA AZILU: Influenser obišao psa kog su ostavile Fitnes bliznakinje, a evo ko mu je pravio društvo!

Influence
0
Photo: Instagram/bakaprase

Poznati infuenser Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase odlučio je da poseti azil za pse Nikole iz Srbobrana i tom prilikom je donirao tonu hrane i milion dinara za pse.

Nikola već godinama udomljava napuštene pse i obezbeđuje im uslove za život i neophodnu hranu, međutim nedavno mu je stigao porez od 1.762.514.93 dinara, o čemu je on obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

– Dragi prijatelji, stvari stoje ovako. 😔 Porez za proteklih 5 godina ovog mog humanog rada za koji izgleda neko tamo ne smatra da je human, iznosi
1.762.514 ,93 dinara. Ne mogu da opišem rečima koliko se jadno i razočarano osećam a o strahu za moje šape i da ne govorim!😔 Da kukam i plačem neće pomoći ni odložiti plaćanje. Pravo na žalbu imam ali ona takođe ne odlaže plaćanje..

Nakon toga Nikola je saopštio da mu je u posetu došao jedan divan čovek koji mu je donirao milion dinara.

– Želim i da Vam kažem da mi je sinoć bio jedan divan čovek u poseti i kako pomoć u hrani tako je doneo i veliku novčanu pomoc…čovek ima srce veće od cele Srbije pa i šire!!!🥺 Moram ovako javno priznati da me nije bilo sramota plakao bih sinoć kao kiša..💔

Tada se nije znalo o kome se radi, ali ubrzo je izašao snimak koji je dao odgovor na sva pitanja.

Na jutjub kanalu poznatog jutjubera Bake Praseta izašao je video gde se vidi da je on taj koji je donirao Nikolinom azilu milion dinara. Pored novca koji je donirao Baka je donirao i tonu hrane.

Baka Prase
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Društvo mu je pravila i pevačica Barbara Bobak, pa su zajedno posetili Nikolin azil i donirali hranu i novac. Nikola je bio veoma iznenađen, ali i oduševljen ovim postupkom, pa je influenseru predstavio i psa kog su Fitnes bliznakinje ostavile njemu na čuvanje.

Nikola je zamalo zaplakao i dodao:

– Nadam se da ćete ovim videom podići svest ljudi da je bitno spasavati životinje i udomljavati ih.

Komentar je dala i Barbara koja je pozvala ljude da udomljavaju pse, a ne da ih ostavljaju u azilu.

Nikola je i na svom Instagram profilu zamolio ljude za pomoć, i da podignu svoju svest koliko je bitno pomagati životinjama.

– Uvek sam bio svestan da sam ne mogu i da sam bez Vas nemoćan . Mi nemamo nikog iz fotelje! Samo od vas zavisi naše sutra 😪 Vi ste nam jedina nada🙏 i da pojedinima već stizu poruke u dm da mi ne pomažu i ostale gluposti..Upamtite ne pomažete meni nego životinjama koje sam spasao. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence