Pretraži

„ZAMALO DA DOĐE DO TUČE“: Fitness bliznakinje ponovo na meti komentara, ispričale sve o neprijatnoj situaciji u kojoj su se našle

Influence
0
fitnes bliznakinje
Foto:Printscreen/Instagram:fitness.bliznakinje

Čini se da influenserke Natalija i Julija, poznatije kao Fitness bliznakinje, ne prestaju da intrigiraju javnost svojim postupcima u poslednjih nekoliko nedelja.

One su se suočile sa osudom javnosti nakon što su psa kog su privremeno udomile dale azilu. Pored ljudi koji su se danima oglašavali na društvenim mrežama, mnoge poznate ličnosti i influenseri su se uključili u polemiku oko ispravnosti njihovih postupaka, te su mišljenja bila podeljena.

Sada, kada su se strasti malo stišale, influenserke su na društvenim mrežama podelile još jednu neprijatnu situaciju u kojoj su se našle, koja je ponovo izazvala brojne komentare.

Naime, one su prisustvovale fudbalskoj utakmici za kvalifikacije na Evropsko prvenstvo, koja se igrala između Srbije i Crne Gore i podelile svoje utiske na TikToku.

„Crnogorski navijači na naše, pa mi na njihove. Zamalo da dođe do tuče, to nam se stvarno ne sviđa. Ovim putem želimo da vas osvestimo da budete kulturni navijači. Svako neka dođe da navija za svoju stranu, a drugu stranu ne treba da mrzite, poštujte ih i to je to. Kad se fokusirate na svoje i igrače i njihovu igru onda ne može da bude loše, a kad se fokusirate negativno na tuđe igrače, onda i te kako može da bude loše“, poručile su one i istakle da su ponosne na naše igrače.

@fitness.bliznakinje NAŠA PRVA FUDBALSKA UTAKMICA KOJU SMO PRATILE UŽIVO😍⚽️ Bravo, momci, ponosne smo i nismo sumnjale u vas!🇷🇸✅️ Predivno iskustvo, idemo dalje u pobede!💪 #marakana #srbijacrnagora #fudbalskisavezsrbije #pobeda #vlog ♬ Refreshing and positive piano BGM long ①(1328763) – nightbird_bgm

I pored toga što je njihov prethodni postupak mahom naišao na osudu, ovaj njihov stav je naišao na pozitivne reakcije na društvenoj mreži X. Jedan od korisnika je podelio njihov snimak i istakao da je ovo stav koji svi navijači moraju da imaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence