Pretraži

„DOTIČNE SU SE PETLJALE U MOJE TEME“: Anja Bla potkačila Fitness bliznakinje, iznela mišljenje o temi koja je uzburkala javnost

Influence
0
Screenshot: Instagram/anjablaa

Prethodnih nekoliko dana javnost je podeljena oko popularnih influenserki poznatih pod imenom Fitness bliznakinje.

Naime, njih dve su pre nekoliko meseci udomile psa sa ulice. Ipak, zbog neodgovarajućih uslova one su odlučile da ga ostave u prihvatilištu za pse. Ovo je izazvala veliku buru na društvenim mrežama, te su se Natalija i Julija našle na ozbiljnom udaru negativnih komentara. Pored svakodnevnih korisnika mreža, oglasili su se i brojni influenseri i pevači koji su osudili ovakav potez dve sestre.

Međutim, u međuvremenu se potegla i tema internet nasilja, pa su mnogi ovakvu osudu od strane influensera protumačili kao čin nasilja, a bliznakinje su najavile tužbu protiv svih koji su navodili netačne informacije i vređali ih.

Jedna od najpoznatijih influenserki sa naših prostora Anja Bla odgovarala je na pitanja na svom Instagramu, a između ostalog jedno pitanje se ticalo upravo situacije koja je podigla buru na influens sceni.

„Glupo su postupile. Razumem ako su imale dobru nameru i da su razmišljale sa ciljem da će psu biti bolje negde drugde jer one nemaju vremena (ne ulazim u to da li je istina, ne znam niti iko zna sem njih), ali onda su trebale i da se pobrinu da mu stvarno bude bolje, a ne gore! Influenseri koji ih ekstremno pljuju su prenaporni i očajni za lajkovima i pažnjom jer svi oni su kad tak pričali o tome kako su žrtve nasilja bla bla.. Svako ko je hteo da im ukaže na to da su pogrešile mogao je to na malo normalniji način bez nekog ekstremnog vređanja. Takođe sam skoro videla komentare od dotičnih da su se petljale u neke teme vezano za mene u koje nisu upućene tako da ne mogu da kažem da mi ih je previše žao“, napisala je Anja.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence