Pretraži

“DOBRO PA NISAM UMRLA“: Antonina Lukić doživela neprijatnost tokom treninga, pa se požalila fanovima (FOTO)

News
0
Antonina Lukić
Foto:Printscreen/Instagram:antoninalukic

Influenserka Antonina Lukić je na svom Instagram storiju podelila fotografiju nakon treninga, pa ispričala pratiocima šta je uradila u teretani.

Antonina često na društvenim mrežama detli detalje iz svog života, a najčešće su u pitanju snimci i fotografije u kojima daje modne i bjuti savete, te preporučuje razne kozmetičke proizvode i gerderobu.

Nije tajna da je Antonina nedavno krenula sa treninzima i tretmanima za održavanje linije, pa to je još jedan od sadržaja koji ona objavljuje na svom Instagram profilu.

Sada je na svom Instagram storiju objavila fotografiju i otkrila utiske sa jednog od treninga, a sudeći po njenom komentaru, definitivno joj se nije dopao.

Antonina Lukić
Foto:Printscreen/Instagram:antoninalukic

“Danas sam išla na onaj bicikl kao uz muziku, otišla sam posle 15 minuta. Uhvatilo me je gušenje, dobro pa nisam umrla tamo“, napisala je Antonina na svom Instagram storiju.

Svakako na osnovu fotografije koju je objavila, ne možemo, a da ne primetimo da su joj tretmani pomogli i da je Antonina nikad zgodnija.

@ninatheitgirl♬ som original – ketty.

U par navrata su joj i pratioci pisali kako im je ona velika motivacija za treninge, a i za to da rade na sebi.

Podsetimo se Antonina je nedavno na sebi pravalika veliku estetsku promenu koja je pravi trend u svetu i sve devojke su lude za tim trendom, a ona je jedna od onih kojima to stoji fantastično.

@ninatheitgirl♬ Guilty feet have got no rhythm – freya 🎧

Ona je izblajhala obrve, te su bile zbog toga skroz bele i savršeno su se uklapale uz njen ten i lice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News