Pretraži

BAKA PRASE POKAZAO STAN OD 2 MILIONA EVRA! Detalji od mermera i drveta, podno grejanje, apartman za goste, a jedna stvar naročito oduzima dah! (VIDEO)

Influence
2
baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati jutjuber Baka Prase predstavio je fanovima svoj novi stan od 2 000.000 evra koji se prostire na čak 280 kvadrata, a u novom videu osim stana, svima je pokazao i reakciju svojih najbližih na ovaj luksuz.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, neko je ko voli da uživa u luksuzu i ulaže velike svote novca u ono što voli. On je početkom ove godine počeo da živi sa svojom devojkom, influenserkom Anjom Bla u jednom poznatom beogradskom naselju. Prvo je jutjuber preseljenje najavio svojim pratiocima na Instagramu tako što je pokazao da isprobava ulaz u garažu svojim skupocenim automobilom, a nakon toga je zajedničkom fotkom sa svojom izabranicom otkrio da su se i zvanično uselili, te da će uskoro pokazati svoj novi stan u video klipu.

Ovom klipu su se svi radovali, a njegovo objavljivanje je najvaljeno još za 27. decembra, međutim pojavio se određeni problem. Jutjub je Bakin klip prikazao kao nepogodan za mlađe od 18, pa je Baka morao da odloži izlazak klipa za juče, a fanovi su jedva dočekali da vide novi prostor u kom će Baka i Anja živeti.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Jutjuber je obilazak započeo od garaže, koja je kako je i on sam rekao, brutalna, ali ima jedan mali problem, a to je da je preniska, pa je Baka svoj novi automobil G800 BRABUS 4×4² za koji je nedavno izdvojio neverovatnih 500.000 evra, morao da smesti na drugo mesto.

Nakon garaže, Bogdan je pokazao zajednički deo zgrade u kom se nalazi velnes deo, sa đakuzijem i delom za masažu gde možeš da naručiš masažu, kao i teretana.

Nakon toga, on je došao do svog stana, gde ga je dočekala Anja.

– Dobrodošao u moj dom – rekla je Anja, na šta se Baka našalio:

– Dobro došla u moj dom – pa se brzo ispravio, nakon pogleda koji mu je Anja uputila:

– Dobrodošla u naš dom!

Prvo što je jutjuber pokazao jeste gostinsko kupatilo sa podnim grejanjem, potom i ogroman hodnik i kuhinju. Nakon toga, pokazao je gostinski apartman iz kog je izašla, kako je Baka rekao, Anjina majka.

– Stan nam je toliko veliki, da nismo znali da sa nama živi Anjina majka – našalio se jutjuber.

Nakon toga je pokazao spavaći deo, sa brutalnim kupatilom, ističući kako je u celom stanu podno grejanje. Kupatilo je urađeno u kombinaciji drveta i mermera, što se Baki naročito svidelo. Odatle se izlazi u hodnik, duž kog su ormari, a nakon toga Baka je pokazao „sobu za razmišljanje“ , kako se on našalio, a potom objasnio da je reč o prostoriji za snimanje kontenta za njegov Jutjub kanal.

Nakon toga Baka je pokazao Anjinu sobu za snimanje kontenta, a reč je o pravoj devojačkoj sobi sa velikim ormarima u koje je Anja smestila skupocene torbice i haljine, kao i veliki sto za šminkanje u čije je ogledalo ugrađen TV.

Ono što je sve naročito nasmejlao jeste da je Baka odredio da Anja i on imaju posebno kupatilo, a nakon ovoga je pokazao njihovu zajedničku spavaću sobu.

– Spavaća soba u kojoj spavamo, jer šta bismo drugo radili – našalila se Anja, pa su pokazali sobu sa ogromnim krevetom i Bakinim ormarom u koji je on spakovao svoje skupocene odevne komade odeće.

Ono što je naročito istakao Baka jeste da je ovaj stan pun detalja, ukrasa, i ima TV u svakoj sobi, pa je nakon toga pokazao svoju dnevnu sobu. Prvo su prošli u deo sa trpezarijom, a kao poseban deo ovde istakao je mapu sveta.

– Planiramo da putujemo svugde! – prokomentarisala je Anja, pa je potom Baka pokazao mesto gde stoji njegov kompjuter.

Na sred dvenve sobe, koja je visoka preko 3 metra nalazi se ogromna jelka koju je Anja nešto ranije pokazala na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

U sobi se nalazi i klavir „gde Baka stvara magiju“, kao i sistem za grejanje, i „lažni“ kamin, pa je influenser pokazao ajfone koje je spremio za giveaway.

Nakon što je obišao stan, Baka je snimio rekaciju svojih najbližih. Prvo su mu u goste došli drugari koji se se najviše oduševeli garažom.

– Ti kao da živiš u GTA V – prokomentarisao je jedan od njih, pa im je Baka pokazao i ostatak stana kojim su se takođe oduševlili!

Njegovi drugari su isprobali svaki deo stana, naročito krevet, pa im je Bogdan objasnio kako će svako veče da snima lajvove.

Na kraju su njegovi drugari sumirali utiske vezane za njegov stan, pa je jedan od njih prokomentarisao:

– Tebi od sobe do kuhinje treba 10 minuta!

Nakon ovoga došao red na rekaciju Bakinih roditelja, a od njih su dobili poklon za useljene – jednu ikonicu. Roditelji su takođe ostali oduševljeni ovim prostorom. Njegovoj mami se posebno svidela  jelka koju je Anja uredila, kao i njena ženska soba.

– Preluksuzan stan, ali izgleda kao da si upao da u njega snimiš film i da odeš sutra! – prokomentarisao je Bakin tata, na šta je influenser odgovorio:

  • Ali ja živim ovaj film. Film koji snimam je moj život.

Ovim je Baka završio pokazivanje svog novog stana, a klip je ubrzo dobio veliki broj pregled.

 

 

 

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence