Pretraži

Janko odveo fana na Tajland, pa otkrio ko je zaslužan za sve što ima: „Nekada sam ovo samo mogao da sanjam“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
janko
Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Poznati influenser Stefan Janković Janko, poklonio je jednom fanu putovanje na Tajland, pa je putem emotivne poruke otkrio ko je zaslužan za njegove uspehe.

Već godinama Stefan važi za jednog od naših najpoznatijih influesnera. Od kada se pojavio na našoj influens sceni on svakodnevno osvaja veliki broj fanova svojim zanimljivim objavama.

Iako je u Youtube svet ušao kao dečak, on je zahvaljujući trudu i upornom radu postigao velike uspehe, a sada je dobio mogućnost da usreći još nekoga.

Naime, Janko je nedavno na svom profilu organizovao darivanje gde je rekao da će jednog pratioca da povede na Tajland, a sada je i ispunio to obećanje i dečka koji je imao veliku sreću i pobedio u izvlačenju, odveo na Tajland.

Sada se influenser oglasio ovim povodom zahvalivši se svojim fanovima što ga verno podržavaju i prate, čime su mu omogućili da ostvari svoje snove, ali da i da usrećuje druge.

– Braćo i sestre, nekada sam ovo samo mogao da sanjam, da putujem i obilazim svet. A sve je to zahvaljujući vama, vi ste za sve ovo zaslužni. I kada nisam verovao u sebe, vi ste verovali u mene, ovo nije samo moj uspeh nego naš! Zato danas, imam tu mogućnost da nekome od vas pružim nezaboravno iskustvo – napisao je on, pa dodao:

– Upoznajte Luku, fana koji je osvojio put za Tajland. Luka nikada nije putovao avionom, ovo mu je prvi put i iz sveg srca mi je drago da je to upravo doživeo sa mnom. Hvala vam svima što me pratite, voli vas brat Janko. Uživaće svih 15 dana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)


Ova objava naišla je na veliki broj pozitivnih reakcija. Mnogi fanovi su ostali oduševljeni ovakvim postupkom, čestitajući influenseru na ovakvoj odluci.

Inače, osim fana koji je osvojio putovanje, Janku na ovom putovanju društvo pravi i njegova devojka, Ana Lazarević, a influesner je objavio nekoliko videa njenog susreta sa majmunima, kojima je Tajland domaći teren, a takođe se i našalio na svoj račun, pa u svom maniru izjavio:

– Braćo i sestre, nakon 10 godina upoznajem svog rođenog brata, nismo imali prilike do danas da se upoznamo, danas je taj dan – izjavio je on, nasmejavši svoje fanove snimkom na kom se upoznaje sa jednim majmunom.

Foto: Instagram printscreen/stefan_jankovich

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence