Pretraži

Incident na koncertu Niki Minaž: Reperku tokom nastupa gađali flašom, o njenoj reakciji bruji internet! (VIDEO)

News
0
Photo: Instagram/nickiminaj

Niki Minaž je na svom poslednjem nastupu doživela malu nezgodu kada ju je neko iz publike gađao, međutim, ni ona nije ostala dužna, pa je uzvratila istom merom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Poznata reperka nedavno je objavila novi album, a da njegova promocija protiče baš onako kako je planirala, dokazuju i prepune dvorane  na koncertima koje održava širom sveta.

Ovog vikenda Niki je nastupila u Detroitu, međim, ovog puta nije sve teklo po planu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Naime, u toku njenog nastupa dogodio se incident kada je neko iz publike bacio flašu na binu, pa njom pokušao da pogodi reperku kojoj se nimalo nije dopao ovaj potez.

Niki je na vreme uočila šta će se dogoditi, pa se izmakla, a kada je flaša dospela na scenu, ona je uzvratila istom merom, pa gađala onog ko ju je bacio na binu.

Video snimak tog događaja počeo je da se šiti internetom, a svi su pohvalili Niki zbog reakcije, jer je to bio jedini ispravan način.

Ovo nije prvi put da se događa bacanje raznih predmeta na binu, ali neke od poznatih ličnosti nisu baš najbolje odreagovale na ovakve događaje.

Jednom prilikom su polili Kardi Bi vodom na nastupu, a ona je uzvratila tako što je bacila mikrofon na njih, Heri Stajls je bio pogođen u oko, Olivija Rodrigo buketom cveća u lice, a to su samo neki od događaja ove neprijatne prirode koji su ostali upamćeni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News