Pretraži

Najjača firmetina – ali u stečaju: Desingerica progovorio o uticaju retrogradnog Merkura, pa se dotakao i finansijske situacije

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Vojaž pre nekoliko dana promovisao je svoj novi biznis i javnosti predstavio novi ledeni čaj koji se našao na našem tržištu, a pomenutom događaju su prisustvovale su njegove brojne kolege sa javne scene. 

Vojaž je nedavno odlučio da se upusti u preduzetničke vode i da pokrene novi biznis. Poznati pevač je tako nedavno lansirao svoj ledeni čaj, a ono što je posebno privuklo pažnju je činjenica da je jedan od njih bio sa ukusom – breskve.

Ova „slučajnost“ ili kako neki nazivaju „dobar marketinški trik“ je svakako imao učinka, jer su mnogobrojni fanovi novi proizvod od breskve počeli da povezuju sa izvođačevom bivšom devojkom Anđelom Ignjatović, Breskvicom.

Sve u svemu, čini se da je lanisranje proizvoda bio dobar potez, a pre nekoliko dana je Vojaž organizovao promociju svog brenda kojoj su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti.

Okupljeni predstavnici medije nisu propustili priliku da postave pitanje da li će čaj poslati bivšoj devojci, a reper je na to imao spreman odgovor:

„Pa ako bi htela da proba, nije problem da joj pošaljem“, izjavio je Vojaž.

Poptpuno očekivano, ovoj promociji je prisutvovao i Vojažev prijatelj i saradnik Nucci, koji koji iz svog ugla objasnio Vojažev potez da jedan od ukusa njegovih ledenih čajeva bude upravo ukus breskve.

„Pa sad je to malo igra reči, malo prošlosti, ali da je ledeni čaj od breskve najbolji, jeste“, rekao je on, pa u razgovoru sa predstavnicima medija progovorio i o alkoholnim pićima, priznavši kako ona utiču na njega.

„Možda sam nekad lupao gluposti, nešto. Nisam padao ili šta god, ali više sam imao riskantnih poteza“.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

S obzirom na to da je retrogradni Merkur bio jedna od čestih tema proteklih nedelja, popularni izvođač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otkiro je kako je ova astrološka pojava uticala na njega.

– Nisam raspoložen, imam privatne probleme. Malo se svađam s menadžerkom, ali nije u meni problem, ja sam ozbiljna firma. Na mene ne utiče retrogradni Merkur, samo nemanje para. Trenutno ih nemam. Sad izlazim iz humanitarnog rada i počinjem da zarađujem malo više. Ja sam skroman dečko, srednja klasa. Najjača firmetina, ali u stečaju – rekao je Desingerica u svom stilu.

Svojim prisustvom promociju je upotpunila i bivša članica grupe „Hurricane“ Ivana Nikolić koja je ovom prilikom otkrila kakvi je momci privlače.

„Dobre momci, momci koji drže do sebe, koji su ambiciozni, koji moraju da imaju neku crtu sličnu meni“, priznala je ona, pa otkrila da ne nailazi često na takve momke, ali da se nada da će naći nekoga ko ispunjava njene kriterijume.

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz