Pretraži

„Imam ananas na glavi i nemam prednje zube!“ Teya Dora pokazala kako je izgledala u detinjstvu, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju (VIDEO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/iamteyadora

Od kako je odabrana kao pobednica Pesme za Evroviziju kao predstavnicu Srbije na Evroviziji, Teya Dora ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a sada je fotografijom iz detinjstva raznežila mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

Naša ovogodišnja predstavnica Teya Dora se uveliko priprema za svoj veliki nastup na evrovizijskoj sceni u Švedskoj. Nije tajna da je upravo ona jedan od favorita, što zbog svoje pesme “Ramonda“ koja je opčinila mnoge, ali i zbog svog velikog hita “Džanum“ koji je bio u vrhu top listi Spotifaja.

Ovog puta ona je na oficijalnom Instagram profilu Evrovizije u video snimku pokazala fotografiju kako je izgledala kada je bila mala.

Ono što su mnogi primetili jeste detalj da je fotografija snimljena u periodu kada Teodora nije imala prednje zube što je mnogima bilo simpatično, a nije mogao proći neprimećeno ni ananas koji je držala na glavi dok se osmehivala u kameru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

“Ovo sam ja kada sam imala 6 godina, imam ananas na glavi i nemam prednje zube“, ispričala je Teya Dora kroz smeh.

Prisetimo se, Teya Dora će će nastupiti prve polufinalne večeri na Evroviziji 7. maja i to pod rednim brojem 2 sa svojom pesmom “Ramonda“, a za sada važi za jednog od favorita.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News