Pretraži

„IDEJA JE POPRILIČNO LOŠA“: Nove fotografije Kajli Džener izazvale burne reakcije (FOTO)

News
0
kajli džener
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kajli Džener na svom Instagram profilu objavila je fotografije sa jednog od njenih snimanja, a zbog jednog detalja svi su ostali u šoku. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Mlada mama i influenserka ne prestaje da iznenađuje javnost svojim postupcima, a ovog puta je za potrebe modnog editorijala jednog magazina pozirala na neobičnom mestu – u providnoj, staklenoj kapsuli.

Inače, ovo nije prvi put da se poznate ličnosti fotografišu na ovaj način, budući da je nešto slično pre Kajli uradila i Bela Hadid, koja je za potrebe svetski poznatog brenda pozirala u plastičnoj kutiji i tada je ceo svet bio oduševljen time.

Kajli Džener
Foto:Printscreen/Instagram:kyliejenner

Kajli je oduvek bila inovativna, pa je sada i ovo snimanje uradila na drugačiji način u odnosu na Belu Hadid, ali koncept je svakako sličan.

Dok je pozirala u kapsuli Kajli je na sebi imala crvene čizme na štiklu, polu providnu suknju i čipkani top.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Pored tih fotografija našle su se i druge na kojima Kajli izgleda fantastično, međutim, ove fotografije izazvale su podeljene komentare fanova – dok su jedni bili skoncentrisani na deo sa kapsulom, drugi su komentarisali Kajlin stajling koji se, po svemu sudeći, nije dopao baš svima.

„Da li je to vremenska kapsula?“, „Ideja je prilično loša, ne dopadaju mi se fotografije“, „Mislim da je gubimo, sve više podseća na Kanjea“, „Kajli, pod hitno promeni stilistu!“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod njenih novih fotografija, dok je bilo i onih koji su pohvalili njen savršen izgled i činjenicu da ima savršeno telo uprkos činjenici da je majka dvoje dece.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News