Pretraži

„U PAUZI IZMEĐU SNIMANJA“: Marija Mikić u jeku promocije nove pesme podelila trenutke iz doma koji su raznežili sve (FOTO)

Showbiz
0
marija mikić
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić nedavno je oduševila sve novom pesmom kojom je najavila predstojeći album!

Marija je izbacila numeru pod nazivom „Prozor“, koja za samo nekoliko dana broji gotovo pola miliona pregleda, a ono što je obradovalo njene fanove jeste što je pevačica ostala dosledna sebi i muzičkom pravcu po kom je postala prepoznatljiva.

„Sve pohvale za ovu ženu koja je nestvarno dobra u svemu“, „Svaka čast, u moru istih pesama jedna jako emotivna i drugačija“, „Pesma koja ima dušu. Ovo je nešto što nikad neće izaći iz mode“, „Drugačija i svoja, mnogo mi je drago što je ušla u trending! I što je toliko ljudi sluša…“, samo su neki od komentara ispod njene najnovije pesme, a pevačica je najavila da je ovo prva numera sa albuma koji priprema već neko vreme.

Poznato je da je Marija za kratak vremenski period postala mama čak dva puta. Ona se prvi put porodila u julu 2022. godine kada je rodila naslednicu Đurđu, a potom je u martu ove godine dobila sina, kome su ona i suprug Jovan Pantić dali ime Milija.

Ona se vrlo brzo nakon porođaja vratila pevanju i nastupima, te je nedavno istakla kako joj je svaki dan vrtlog obaveza bez kraja i početka.

U jeku promocije nove pesme, Marija i dalje stiže da bude posvećena majka i da svojim najdražima pokloni pažnju i ljubav.

Tako je sada podelila presladak trenutak iz njihovog doma. „U pauzi između snimanja“, napisala je ona uz snimak kako ljubi i ćerku i sina.

marija mikić
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz