Pretraži

VERILA SE NAŠA POZNATA GLUMICA: Romantična prosidba održana daleko od Srbije

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/marko_todorovic

Nakon dve godine veze našu poznatu glumicu Vanju Nenadić verio je kolega Marko Todorović, a lokacija koju je on odabrao za ovaj romantični čin oduševila je sve.

Glumica poznata po ulogama u serijama „Tajna vinove loze“ i “ Biser bojane“ i glumac koji se proslavio u seriji „Ubice mog oca“, kao i u filmu „Kralj Petar I“, već neko vreme žive zajedno, pa je ovaj korak bio i očekivan. Ipak, jedan potez je iznenadio sve.

Marko je, naime, odlučio da svoju devojku zaprosi na posebnom mestu i na poseban način, pa ju je zbog toga odveo na put u London.

Mediji prenose da je veridba bila veoma romantična, a par koji često na društvenim mrežama deli fotografije i video zapise na kojima se vidi koliko uživaju u ljubavi, ovim povodom još uvek se nije oglašavao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Glumica je jednom prilikom, govoreći o vezi sa kolegom, za domaće medije otkrila kako se rodila ljubav između njih, ali i gde se dogodio prvi poljubac.

– Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi… Na sceni, u mraku. Pa, on je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem, mi smo stvarno pre naše veze bili jako bliski prijatelji. I nekako je iz toga to sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to – ispričala je ona iskreno za Blic.

Nakon ovoga ona je otkrila detalje njihove veze.

– Mi smo zajedno, pa godinu i koji mesec. Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i jedna mirna luka – zaključila je Vanja tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz