Pretraži

„OVO JE BILO SUĐENO“: Dunja Jovanić emotivnom objavom otkrila ko je nenadano ušao u njen život (FOTO)

News
1
dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Influenserka Dunja Jovanić pre nedelju dana proslavila je svoj 34. rođendan, a sada je otkrila poseban poklon koji je dobila.

Od početka svoje karijere Dunjin verni pratilac u svakoj avanturi je bio njen pas po imenu Bejbi, koja je bila veliki deo njenog identiteta na društvenim mrežama.

Dunja je često isticala koliko je vezana za ljubimca, te da je ona zaista deo njene porodice, a pre gotovo dve godine sve njene pratioce na Instagramu, kojih je gotovo 400 hiljada, rastužila je vest da je Bejbi uginula.

Influenserki je ovo jako teško palo i usledilo je njeno povlačanje sa društvenih mreža na nekoliko nedelja. Od tada ona je često odgovarala na pitanja pratilaca da li će uzeti novog psa. Ona je u početku bila izričita da u njen život nekoliko godina neće ući nov ljubimac, bar dok ne zasnuje svoju porodicu, ali je s vremenom počela sve češće da deli rase za koje je zainteresovana.

Međutim, Dunja Jovanić je sada podelila vest koja je potpuno iznenadila i oduševila sve njene fanove. Ona je, naime, od svojih kumova dobila na poklon štene pudle.

„Uh….odakle početi… Pre tačno 7 dana, 11.12, ušla je Bianca Bella. Svi oni koji su nekada izgubili neku dušu, čupavu ili ne, znaju koliko to može da boli i koliko je teško ponovo otvoriti svoje srce znajući da ćeš jednog dana opet proći kroz to isto. Ali kada se stavi na tas, količina ljubavi daleko je veća od svega ostalog. Mada i pored svega toga, da je ovo trebalo da bude moja odluka, ne znam kada i da li bih je donela… Ali kada su krenule da se nižu slučajnosti jedna za drugom, znala sam da je ovo bilo sudjeno, a napisaću vam samo neke…“, započela je ona priču o ovom poklonu, a potom otkrila kako je njen novi pas dobio ime, te da je bila inspirisana poznatim pokojnim sportistom.

„Pričam ja pre par nedelja kako imam osećaj da ću u životu imati dva sina i kako mi je žao što ćerku neću moći da nazovem Bianca Bella, poput ćerkice Kobi Brajanta. Pri preuzimanju Belle, pričamo o imenu, ja kažem pa možda bih je nazvala Bella, a vlasnik kaže ‘pa tako joj stoji u rodovniku’ . Do toga da nakon dva dana slučajno nalazim Kobijev dres, koji je kupljen Bejbi pre nekoliko godina, a u koji nikad nije mogla da stane, koji je taman Belli…do toga da je naša konekcija bila toliko prirodna i instant, da je gledam sve vreme i osećam da je znam celog života… I samim tim ova godina nije mogla bolje da se završi. Hvala mojim kumovima na najdivnijem poklonu na svetu, koji ću cmakati, maziti, paziti, grliti i voleti najviše na svetu“, napisala je Dunja Jovanić u emotivnoj objavi uz niz slika njenog novog ljubimca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News