Pretraži

DUNJA JOVANIĆ URADILA ONO O ČEMU MNOGI MAŠTAJU: Izdanje u kom je otišla na posao je ostvarenje njenih ŽELJA! (FOTO)

Influence
0
Dunja Jovanić
Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Influenserka Dunja Jovanić je podelila sa svojim pratiocima šta je obukla za posao, ovom objavom privukla je veliku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Dunja svakodnevno na svom Instagram profilu deli sa pratiocima svoje stajlinge, jer je to ujedno i jedan deo njenog posla, a svakako se ne može i ne primetiti da ova blogerka obožava modu.

Pored toga, Dunja je otišla korak dalje i osnovala svoj brend koji sve devojke obožavaju i vrlo rado nose, a sva garderoba iz njenog brenda je kežual, pa ju je moguće nositi svaki dan, što Dunja neretko i pokazuje na svojim društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Ovog puta se Dunja odlučila za opušteniju, ali i vrlo smelu kombinaciju, koju bi mnogi poželeli da nose u brojnim drugim prilikama osim kod kuće, a u pitanju je – pidžama!

Ko prati Dunju, vrlo dobro zna da ona u svojoj modnoj kolekciji ima i pidžame, ali i to da ih devojke koje kupuju njen brend nose i van kreveta, a sada se na ovaj korak odlučila i Dunja.

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju u pidžami, a po svemu sudeći ona se u ovom izdanju uputila u svoju kancelariju.

Dunja Jovanić
Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

“Meni se želja ostvarila da odem na posao u pidžami“, napisala je Dunja Jovanić na svom storiju dok se razigrano kreće u istom videu.

Činjenica je da nas sve nekada mrzi da se spremimo za posao i da bismo se najradije pojavili na radnom mestu u pidžami, a priroda Dunjinog posla njoj je dozvolila ovaj „luksuz“, dok je Dunja bila hrabra da “probije led“ i iznese ovaj komad na pravi način.

Dunja Jovanić
Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Dok je ubrzo pokazala da je uz pidžamu dodala i plavi duks, pa je sve to izgledalo kao prava ležerna kombinacija, a što je i najbitnije izgleda vrlo udobno.

Da li ste i vi nekada poželeli da iz kreveta direktno odete na posao i to baš u pidžami ili se ipak nikada ne bi usudili na takav korak?

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence