Pretraži

GORI KAKO IZGLEDA: Dunja Jovanić rođendanskim fotkama zapalila društvene mreže! (FOTO)

Influence
0
dunja jovanić

Popularna influenserka Dunja Jovanić, poznatija kao Fešn beba, danas proslavlja svoj 34. rođendan.

Dunja se već više od deset godina uspešno bavi influensingom na domaćoj sceni. Iako je više puta isticala da je njen put bio dug i nimalo lak, influenserka je tokom godina uspela da se izbori za svoje mesto i zabeležila je saradnje sa nekim od najvećih brendova kako na našem, tako i na stranom tržištu.

Ona danas predstavlja zaštitno lice nekoliko brendova, a između ostalog je pre izvesnog vremena pokrenula i svoj modni brend koji beleži neverovatan uspeh.

Tokom svih ovih godina koliko je prisutna na sceni, Dunja je retko kada govorila o svom ljubavnom životu, a sve do prošle godine nije predstavljala svoje partnere. Ipak, ona je u svojoj poslednjoj vezi napravila ustupak, te je sa svojim vernim pratiocima podelila da uživa u ljubavi sa crnogorskim biznismenom, Milošem Mandićem.

Međutim, zajedničke objave su nenadano prestale i iako nije nikada zvanično potvrdila raskid, Dunja je gostujući na IDJTV-u sa svojim kolegom i prijateljem Milanom Maglovom, dala naznake da je ponovo singl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Influenserka sada proslavlja svoj rođendan, koji je na društvenim mrežama odlučila da obeleži nizom fotografiju koje su izazvale lavinu komentara. Poznato je da Dunja u poslednje vreme vodi računa o izgledu i ishrani. Ona je neretko delila savete za vežbanje i snimke iz teretane, te ne čude komentari da izgleda bolje nego ikada, što je sada i pokazala najnovijim fotografijama.

U crnom donjem vešu, crnim čarapa i rukavicama, kao i sa novom frizurom, Dunja Jovanić je za samo pola sata prikupila više od 10 hiljada lajkova i 100 komentara. Njene nove fotografije koje su izazvale buru na mrežema možete pogledati ovde, a infleunserka je sa svojim pratiocima podelila i mali detalj sa slikanja.

dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Pored toga, Jovanićka je podelila kako uživa u rođendanskom jutru. Spremna za praznike, ona je uslikala kako uživa u jutarnjoj kafi pored jelke.

dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence