Pretraži

“SRCE ĆE MI ISPASTI“: Dunja Jovanić emotivnom objavom raznežila pratioce, pa pokazala kako je prošlo prvo razdvajanje od NJE (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Dunja je nedavno na poklon od svojih kumova dobila psa, a sada je pokazala pratiocima na Instagramu kako izgleda njihovo prvo razdvajanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Influenserka je veliki obožavalac životinja, a kao što je poznato javnosti, ona je do pre dve godine imala svog vernog prijatelja psa po imenu Bejbi.

Na njenu veliku žalost ona je uginula, te je Dunja ostala bez svog mekanog prijatelja koji joj je ulepšavao svaki dan i bio deo njene svakodnevnice.

Ipak, pre nekoliko dana Dunja je na svom Instagramu podelila vest o tome da je od svojih kumova dobila pudlicu po imenu Bela, pa ispričala priču pratiocima kako se sve odigralo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

„Uh….odakle početi… Pre tačno 7 dana, 11.12, ušla je Bianca Bella. Svi oni koji su nekada izgubili neku dušu, čupavu ili ne, znaju koliko to može da boli i koliko je teško ponovo otvoriti svoje srce znajući da ćeš jednog dana opet proći kroz to isto. Ali kada se stavi na tas, količina ljubavi daleko je veća od svega ostalog. Mada i pored svega toga, da je ovo trebalo da bude moja odluka, ne znam kada i da li bih je donela… Ali kada su krenule da se nižu slučajnosti jedna za drugom, znala sam da je ovo bilo suđeno, a napisaću vam samo neke…“, a zatim dodala i kako je izabrala ime za psa:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

„Pričam ja pre par nedelja kako imam osećaj da ću u životu imati dva sina i kako mi je žao što ćerku neću moći da nazovem Bianca Bella, poput ćerkice Kobi Brajanta. Pri preuzimanju Belle, pričamo o imenu, ja kažem pa možda bih je nazvala Bella, a vlasnik kaže ‘pa tako joj stoji u rodovniku’ . Do toga da nakon dva dana slučajno nalazim Kobijev dres, koji je kupljen Bejbi pre nekoliko godina, a u koji nikad nije mogla da stane, koji je taman Belli…do toga da je naša konekcija bila toliko prirodna i instant, da je gledam sve vreme i osećam da je znam celog života… I samim tim ova godina nije mogla bolje da se završi. Hvala mojim kumovima na najdivnijem poklonu na svetu, koji ću cmakati, maziti, paziti, grliti i voleti najviše na svetu“.

Svim njenim pratiocima je dobro poznato da je njen pas Bejbi stalno išao svuda sa njom, a sada je pokazala pratiocima kako izgleda njeno prvo razdvajanje od njene pudlice Bele.

Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

“Prvo razdvajanje ispraćeno na fejstajmu, srce će mi ispasti“ napisala je Dunja uz fotografiju nje i njenog psa sa video poziva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News