Pretraži

DRUGARIMA SAM SLOMIO TELEFONE, A ANJI SAM ODLUČIO DA SLOMIM SRCE: Baka Prase šokirao sve svojim postupkom (VIDEO)

News
0
Photo: Instagram/bakaprase

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase redovno na svom Jutjub kanalu obkavljuje rane šaljive video klipove, a ovog puta je imao malo ekstremniju ideju kako bi prevario, a potom i prijatno iznenadio svoje prijatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Naime, poznati jutjuber često bliske osobe iz svog okruženja iznenađuje skupocenim poklonima, a nakon što je više puta prijateljima poklanjao skupocene satove marke Rolex, a jednom od njih čak i luksuzan automobil, Baka je ponovo došao na ideju da iznenadi svoje bliske ljude.

Baka je ovog puta odlučio da napravi „prenk“, tako što je izmislio da ima problem i hitno pozvao svoje prijatelje u pomoć.

-Udario me lik i riknuo mi auto, je l’ možeš da dođeš po mene? – napisao je Baka u poruci koju je poslao pijateljima.

Jedan od njih ubrzo se pojavio na dogovorenoj lokaciji, da bi odmah potom shvatio da je reč o „prenku“, a Baka mu je u znak zahvalnosti što se odmah odazvao na njegov poziv, poklonio najnoviji model Iphone-a.

Baka se ovom prilikom našalio sa još nekoliko prijatelja, kojima je prvo „slučajno“ polomio njihove telefone, da bi ih, nakon njihovog šoka, iznenadio potpuno novim telefonima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Ipak, Baka je smislio prenkove i za prijatelje koji su bili sprečeni da dođu i pomognu mu u „nevolji“, pa je nekima od njih pokucao na vrata.

On se pojavio ispred stanova svojih prijatelja i pretvarao se kako je došao da snimi njihove stanove, uz objašnjenje da mu taj materijal treba za video, ali im je ubrzo nakon toga otkrio kako se samo šalio i da je zapravo došao da bi im poklonio telefone.

Baka je potom nastavio sa „prenkovanjem“ prijatelja, a dok su neki od njih bili šokirani kada im je Bogdan polomio telefone, njegov prijatelj Delić je najnormalnije odreagovao i počeo da se smeje, jer je očigledno navikao na Bogdanove šale ovog tipa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

“Rekao mi je da uzmem nov telefon i sad moram, hvala ti burazeru“ rekao je Delić, međutim je Bogdan odmah izvadio nov telefon i poklonio mu.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

“Drugarima sam slomio telefone, a Anji sam odlučio da slomim srce“ rekao je Bogdan i ispričao plan kako da nasamari Anju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

On je došao na ideju da Anji pokloni telefon tako što će neko da joj prenese kako je Bogdan viđen u jednom lokalu kako sedi sa nepoznatom devojkom, a plan je bio da ona dođe do tog lokala i da vidi Bogdana u društvu druge devojke, gde bi joj on zatim rekao da je šala i poklonio joj nov telefon.

Njegov plan nažalost nije uspeo, pa je morao da ode do stana i da joj pokloni telefon, a Anja je bila jako besna, jer je mislila da Bogdan radi nešto pogrešno.

Pored toga što je prijateljima i devojci poklonio nove telefone, on je otišao i do jednog tržnog centra gde je poklonio telefone ljudima koji ga prate na Jutjub kanalu i Instagram profilu i svi su bili zbog toga prijatno iznenađeni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News