Pretraži

PRAZNIČNA ATMOSFERA: Helena Topalović ukrasila dom, sve je spremno za prve praznike male Dominike! (FOTO)

Influence
1
helena topalović

Helena Topalović ove godine se po prvi put ostvarila u ulozi majke!

Influenserka i ćerka poznatog folkera Milana Topalovića Topalka, Helena i njen izabranik, biznismen Dragan Aleksić venčali su se 2021. godine, a ovog leta su dobili prvo zajedničko dete, malenu devojčicu za koju su izabrali jedinstveno ime – Dominika.

Iako je duži vremenski period krila izabranika od očiju javnosti Helena je odnedavno ipak počela da pokazuje neke trenutke porodične idile koji uključuju njenog izabranika i njihovu ćerkicu.

Prema društvenim mrežama mlade influenserke može se zaključiti da je ona u potpunosti posvećena svojoj novoj ulozi, te da se ne odvaja od naslednice.

Tako je i sada Helena Topalović odlučila da pripremi njihov porodični dom za praznike, iako je tek kraj novembra. Naime, ona je izabrala potpuno roze jelku, a ispod TV-a stoji ukras u vidu Dominikinog imena, takođe u roze boji.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena je potom bliže usnimila jelku, te je mnogima za oko zapao ukras u vidu belog rama sa perlicama i sa Dominikinom slikom u njemu.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Potom je influenserka uz opis „Prvi put smo kitili jelku“, podelila i slike naslednice i njenog supruga, te pokazala kako svi uživaju u porodičnoj idili.

helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence